Octopus
28 september, 2014

Octopus taske

By Billig-Mode.dk

Da vi sidste gang udgav et indlæg om tasker handlede det om Malene Birger, mens det denne gang skal handle om Octopus. Vi skal se nærmere på, hvad Octopus er for et mærke, og hvordan de skiller sig ud fra de øvrige taskeproducenter. Har du haft i tankerne at købe en Octopus taske, så er denne artikel tilegnet dig. Vi kan desuden afsløre, at vi har fundet frem til en dansk forhandler, som fra tid til anden har en række attraktive tilbud på Octopus tasker.

Octopus tasker

octopus taskePris: 499 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Den første taske vi har kigget på er en praktisk lille sag i sort. Det karakteristiske ved denne taske er, at den har en flot rynkeffekt på fronten. Der er ét indvendigt rum, ét rum med lynlåslukning og et lille rum til f.eks. mobil, nøgler e.l., som lukkes med en trykknap. Denne Octopus taske er desuden udstyret med en lang rem, som kan justeres efter behov.

Tasken består af 100 % læder – Målene er 22 x 14 x cm.

 

 

octopus taskerPris: 499 kr.

Forhandler: Magasin.dk

I en anden helt anden stilart kigger vi på en lille crossbody i en lang række farver. Denne Octopus clutch er fremstillet i flettet læder, som er ganske atypisk for en taske. Netop det gør tasken til noget helt specielt.

Indvendigt er der en lynlåslomme og en kreditkortlomme. Det er værd, at bemærke at alle tasker er unikke og kan derfor variere i farverne. Dermed kan du være sikker på, at ingen andre har en magen til taske.

 

Ovenfor ser du to udvalgte Octopus tasker, men Octopus har naturligvis produceret mange andre tasker. Hvis du ønsker at købe produkter fra producenten, Octopus, anbefaler vi at du besøger Magasin.dk. De har nemlig alt indenfor kosmetiktasker, toilettasker, punge, clutch, rygsække og øvrige tasker fra Octopus. Du skal ikke forvente at finde et stort udsalg, men der skulle være en god chance for at finde nogen relevante tilbud. Magasin har i skrivende stund 45 produkter fra producenten Octopus, som koster fra 199 og op til 1499 kr.

Bag om Octopus

Octopus er et dansk mærke, som blev grundlagt i København i 2000. Virksomheden er grundlagt af Maria Fodeh Christensen og Kenny Berglund Christensen. De to iværksættere studerede på København universitet og havde derfor kun tiltænkt projektet som hobby. Dog tog det hurtigt fart, og Octopus blev et seriøst forretningsprojekt. 14 år senere kan de prale med et glimrende udvalg af bælter, tasker og smykker, som først er fremmest er blevet en kæmpe succes i Danmark.

Kilde: http://octopuscopenhagen.com/