Kontakt

    Billig-Mode blev etableret tilbage i Februar 2011, hvor vi startede med at skrive artikler. Den primære idé med Billig-Mode.dk var at sætte fokus på tøj til unge fyre, men siden er der sket meget. Billig-Mode.dk er ikke mere bare henvendt til unge fyre, men nu også både for kvinder, mænd, piger, drenge og børn.

    Billig-Mode’s koncept er at formidle og henvise til gode tilbud og udsalg på forskellige mærker og produkter. Vi finder tilbud og gode udsalg hos forskellige danske forhandlere af tøj og sko. Vi går meget op i kun at henvise til forhandlere, som vi selv har gode erfaringer med og vil anse som troværdige forhandlere. Vi kan dog også godt finde på at en finde en specifik tøjprodukt og sammenligne prisen forskellige steder. Det betyder at vi prøver at finde tøj til den billigste pris til dig.

    Vores artikler er skrevet i et brugervenligt sprog uden alverdens svære ord og vendinger, så de skulle være letforståelige for de fleste besøgende. Hvad vores artikler omhandler er meget forskellige, både an på årstid og hvad der er populært i tiden. Om vinteren er der meget fokus på vinterjakker, huer og andet vintertøj. I sommeren er der fokus på tøj som t-shirts, shorts, badebukser og andet sommertøj. Vi plejer ofte at skrive om modetøj eller mærketøj som normalt er lidt dyrt, men som vi enten har fundet på tilbud og udsalg, eller bare til en billig pris.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *