10 august, 2015

Opfyld drømmen om et nyt smil

By Billig-Mode.dk

tandbud

Døjer du med større eller mindre problemer med dine tænder, og drømmer du om at få et nyt smil, så er der hjælp at hente. Det er de færreste, der synes, at det er sjovt at gå til tandlægen. Først og fremmest er der ingen der synes, at det er særligt rart at få stukket alverdens instrumenter ind i munden, og det kan ligeledes være en smertefuld fornøjelse at være på tandlægebesøg. Dernæst er der også det økonomiske aspekt, da det ikke ligefrem er billigt at gå til tandlæge. Dog er der rent faktisk mulighed for at spare mange tusinde kroner på tandlægeregningen, hvis du følger vores råd i denne guide.

Indhent tilbud og find den billigste løsning på tandbehandling

Der er ingen grund til at give flere penge end højst nødvendigt for at få udført en eller flere tandbehandlinger. Vi har besøgt Tandbud.dk, som er en online tjeneste, som hjælper med at finde den billigste tandlæge i nærheden af dig. Takket være denne online tjeneste er priserne for behandlinger hos tandlæger blevet mere gennemsigtige og overskuelige. De har fra starten af at haft et mål om at gøre det så nemt som muligt for danskerne at finde en prisvenlig og pålidelig tandlæge.

Når du skal finde den helt rette tandlæge, skal du overveje flere forskellige parametre. Prisen er naturligvis vigtig, men der er også parametre såsom placering og kompetencer, som du bør have med i dine overvejelser, når du skal vælge den rette tandlæge. Ligesom du kan sammenligne priser på stort set alle andre varer og services, så kan du også sammenligne priser på tandbehandlinger. Via Tandbud.dk kan du helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud. Når du har modtaget de 3 tilbud, kan du vælge den løsning, som du finder mest attraktivt.

Find tandlæge i nærheden af dig til den bedste pris allerede nu ved at udfylde deres formular.

find tandlæge

Så nemt kan du søge om tilbud på tandbehandling

Når du anmoder om 3 tilbud på tandbehandling, skal du opfylde en række oplysninger. Nedenfor får du et kort overblik over, hvilke oplysninger som Tandbud.dk kræver:

  • Ønsket behandling (tandeftersyn, tandblegning, krone, visdomstænder, rodbehandling m.v.)
  • Har du allerede fået et tilbud fra din nuværende tandlæge, eller har du en behandlingsplan? (Ja / nej)
  • Dine kontaktoplysninger (navn, mail, telefonnummer og e-mail)
  • Tandlægeskræk (du skal angive, om du har tandlægeskræk)

Når du har indsendt dine oplysninger, kan du blot læne dig tilbage og vente på at modtage de 3 tilbud. Som udgangspunkt får du tilsendt tilbud på den ønskede behandling inden for 48 timer. Den reelle svartid kan dog afhænge af, hvilket område du befinder dig i, og hvilken type behandling der er tale om. Bemærk at det er helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af 1 af de 3 tilsendte tilbud. Som sagt er det uforpligtende at søge om tilbud, og du binder dig altså ikke til noget, før du har godkendt en endelig aftale.

tandbud team

– Mød teamet bag Tandbud.dk

Online service med høj kundetilfredshed

Tandbud.dk er en online service med meget høj kundetilfredshed. Tjenesten giver alle danskere mulighed for at spare mange penge på deres fremtidige tandlægeregninger. Før du bruger tjenesten, kan du med fordel læse tidligere anmeldelser af servicen. På Trustpilot.dk kan du i skrivende stund læse 18 anmeldelser, hvor der tidligere kunder har skrevet deres mening om tjenesten. Tandbud har en score på 9,2 ud af 10 på baggrund af 18 x 5-stjernede anmeldelser. Du kan med andre ord trygt indhente tilbud via tjenesten, hvor du kan spare mange tusinde kroner på fremtidige tandlægebesøg.

image006-1