Babygrej
6 maj, 2019

Opnå besparelser på babytøj med vores tips

By Billig-Mode.dk

Babytøj kan være dyrt, jovist, men hvem siger, at man absolut skal købe tøj fra de mest eksklusive mærker? Her på redaktionen har vi kendskab til mange prisvenlige børnetøjsmærker, som du med fordel kan stifte bekendtskab med, hvis du ikke er villig til at spendere en formue på babytøj. Vi forkæler dig med en masse sparetips i denne artikel.

Byt til nyt (eller brugt)

Ønsker du ikke, at halvdelen af din månedsløn skal gå til babytøj, så kan du med god grund overveje at besøge nogle af landets mange markeder, herunder byttemarkeder. Her vil der som regel være mulighed for at bytte babytøj på kryds og tværs. Den mulighed benytter mange prisbevidste forældre sig af, da de har erfaret, at der kan være mange penge at spare. Skal du derfor spare penge på denne post, så bør du bytte i stedet for at købe. Det forudsætter dog, at du har noget at bytte med.

Besøg et (digitalt) outlet

I dag findes der outlets her, der og alle vegne. Derfor er det ikke utænkeligt, at der også findes et outlet nær dig. Skulle det ikke være tilfældet, så kan du benytte dig af nogle af de mange online tilbud. Vi vil våge påstå, at internettet byder på mange flere tilbud, end man kan finde i de fysiske forretninger. Du kan for eksempel gøre en god handel på tøj fra Joha og Katvig her.

Vælg en forhandler med fri fragt

Når du handler på nettet, kan du ikke nøjes med at lægge vægt på produktpriserne. Du er også nødt til at forholde dig til fragtpriserne, som kan have stor betydning for det samlede ordrebeløb. Hos nogle forhandlere skal man betale helt op til 70 kr. for at få leveret babytøj. Det er mange penge, hvorfor du bør overveje at finde en ny forhandler. Ugleunger har lyttet til forbrugerne og har indført fri fragt til alle danske adresser ved køb for over 499 kr.

Betal kontant

Der findes efterhånden mange mere eller mindre attraktive finansieringsmuligheder. Du har for eksempel mulighed for at købe babytøj på afbetaling, hvis du skulle have et ønske om at udskyde betalingen. At handle tøj på afbetaling er dog ikke verdens bedste idé set med økonomiske briller. Det bliver nemlig en dyr fornøjelse, når renterne og gebyrerne begynder at tikke ind. Tænk dig derfor godt om, inden du takker ja til en sådan aftale. Vores bedste tip er altid at vælge kontant betaling – via kortbetaling eller mobilbetaling.