Ørevarmere
19 november, 2013

Ørevarmere

By Billig-Mode.dk

Ørevarmere Ørevarmere til kvinder Ørevarmere
ForhandlerØrevarmereLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando kan du købe ørevarmere til kvinder og børn i god kvalitet. Priserne går fra 89 kr. (Gratis levering, gratis retur og hurtig levering)


Skribenterne på Billig-Mode.dk er nok ikke de eneste, der har bemærket at vinteren for alvor er kommet. Overkroppen skal holdes varm med en stor vinterjakke, fødderne skal holdes varme med nogen gode vinterstøvler og ørerne skal holdes varme med en hue eller et par ørevarmere. I vinterperioden kan man ikke bevæge sig mange meter udenfor, inden man begynder at fryse sine ører. Det kan både være meget ubehageligt at fryse sine ører, samtidig med at det kan være skadeligt for ørerne, hvis man udsætter sin ører for kulde i lang tid. Er du mere til huer, så kan vi anbefale bl.a. Carhartt huer og Humör huer. I denne artikel vil vi primært have fokus på fordele ved ørevarmere inkl. forhandlere, pris, kvalitet og mere mere.

Ørevarmere til kvinder og børn

Ørevarmere bliver brugt af den yngre generation såvel som den ældre generation. Kigger man blot 5 år tilbage, så blev de kun brugt blandt ældre mænd og kvinder. I dag er det dog anderledes, da ørevarmere er populære blandt både unge og især børn. Tendensen viser, at ørevarmere er specielt populære blandt det kvindelige køn, mens mænd i stedet vælger en hue. Det vigtige er egentlig ikke om man vælger en hue eller et par ørevarmere. Det vigtige er derimod at man beskytter sine ører på den ene eller den anden måde. Har du børn, så er det vigtigt, at du tager ansvar ved at sørge for, at dit barn ikke fryser sine ører i skolen eller børehaven.

At ørevarmere er specielt populære blandt kvinder skyldes højst sandsynlige, at de er en smule mere elegante og ikke mindst mere feminine end huer. Netop at de er elegante og feminine er uden tvivl grunden til, at de ikke bliver brugt så meget af mænd. En anden fordel ved ørevarmere fremfor huer, at dit hår IKKE står til alle sider, ligesom det vil gøre med en hue. Du kan altså cykle eller gå i skole med et par ørevarmere og fortsat bevare dit flotte hår.

Når du skal købe et par ørevarmere, skal du først og fremmest finde nogen, der både er varme og er behagelige at have på. Dernæst er udseendet selvfølgelig også vigtigt, så du bør også have designet med i tankerne. Jeg synes ørevarmere har ændret sig rigtig meget udseendesmæssigt sammenlignet med før i tiden. Hvis man kan finde et par ørevarmere, som man finder både praktiske og samtidig moderne i designet, så har man fundet de rette. Det er for tiden rigtig populært blandt kvinder med leopard design.

 Ørevarmere kvinder Ørevarmere  Ørevarmere

Priser og forhandlere

Vi har besøgt Zalando.dk, hvor ørevarmere koster fra 89 kr. til 799 kr. Der er altså rigtig meget forskel på prisen, som bl.a. skyldes mærke og kvalitet. De dyreste produkter er mærkevarer, hvor du groft sagt betaler for mærket. Jeg vil hverken anbefale, at man køber de billigste- eller de dyreste ørevarmere. Derimod anbefaler jeg at man køber et par ørevarmere til omkring 150-300 kr., hvor man får virkelig meget for pengene. Hos forhandleren har de et stort udvalg af ørevarmere til specielt kvinder, men også et fornuftigt udvalg til børn. Da de har et stort udvalg, er der en god chance for, at du kan finde et par ørevarmere, der falder i din smag.