Overgangsjakke ONLY
18 september, 2013

Overgangsjakker

By Billig-Mode.dk

Overgangsjakker til kvinder Danefæ overgangsjakker Overgangsjakke ONLY

Vi er i en periode, hvor det er rigtig praktisk at eje en overgangsjakke, så derfor er det på tide med en artikel om overgangsjakker. Denne artikel er henvendt til kvinder samt voksne med børn. Vi vil bl.a. skrive om, hvad en overgangsjakke er, hvornår det er praktisk med en overgangsjakke og anbefalinger af specifikke overgangsjakker til kvinder og børn.

Overgangsjakker - Zalando.dk Overgangsjakker - Kids-World.dk

Hvad er en overgangsjakke?

For nogen er det måske et lidt dumt spørgsmål, men faktisk er der rigtig mange, der ikke ved hvad en overgangsjakke egentlig er. En overgangsjakke er en jakke, som man bruger, når det er blevet for koldt med sommer- og vinterjakker samtidig med at det endnu er for varmt til at bruge en vinterjakke. En overgangsjakke er specielt praktisk i efteråret, som for det meste varer i perioden 1. september til 30. november.

3 fede overgangsjakker til kvinder

Det er ikke et must-have med en overgangsjakke, men det er alligevel enormt praktisk at være ejer af en overgangsjakke, da man hverken vil fryse eller svede. Vi har naturligvis kigget på en masse overgangsjakker til kvinder, og vi vil gerne dele vores tre favoritter med jer.

Overgangsjakke

 

Overstående jakke er i top 3 over de mest populære overgangsjakker på Zalando.dk for tiden, og her på Billig-Mode.dk er vi også rigtig vilde med den. Overgangsjakken er fra Even&Odd, som er kendt for deres enkle og moderigtige stil. Jakken har enkelte fede detaljer som lynlås i front, hætte, lås og indvendige lommer. Foret består af 100 & polyester, mens overmateriale består af 88 % polyester, 8 % viskose og 4 % elasthan. Det skal til sidst nævnes at overgangsjakken fra Even&Odd ikke er egnet til tørretumbler eller strygning.

Pris: 449,00 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Overgangsjakke ONLY

 

En af vores andre favoritter er denne overgangsjakke fra ONLY. Som du nok kan se har denne jakke lidt flere detaljer end den forrige jakke fra Even&Odd. Af detaljer kan der nævnes lynlås, lynlåslommer, aftagelig hætte og foret hætte. Foret består af 100 % polyester, mens overmaterialet består af 100 % nylon. Af praktiske informationer skal vi nævne at overgangsjakken ikke er egnet til at tørrebumbles samtidig med at jakken kan maskinvaskes ved 30 grader. Zalando.dk skriver desuden at jakken højst kryber 5 %.

Pris: 549,00 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Overgangsjakker til kvinder

Den sidste overgangsjakke, som vi har valgt at have med på vores top 3 liste er overstående jakke fra mærket khujo. Udover overgangsjakker er khujo også kendt for deres vinterjakker og sommerjakker. Generelt kan man sige at khujo er et kendt tøjmærke indenfor jakker til kvinder. Der er denne gang tale om en khujo overgangsjakke i farven beige. Der er to lag for, hvor det ene består af 100  % polyester og en med 50 % nylon og 50 % polyester. Der er så mange detaljer på den overgangsjakke, at vi synes du selv skal kigge nærmere på den. Af fede detaljer kan vi dog nævne aftagelig kunstpelskrave, lynlåslommer og foret hætte. Udover beige kan jakken også købes i sort, lilla og blå.

Pris: 1495,00 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Overgangsjakker til børn

Børn bruger rigtig meget tid udenfor, så det er meget vigtigt at de har den rette påklædning på. Det er hverken rart for et barn at have en for varm jakke på eller en for kold jakke. Derfor er det enormt praktisk med en overgangsjakke, som er en mellemting mellem en sommerjakke og en vinterjakke. Dog er der naturligvis også meget forskel på kvaliteten fra jakke til jakke, og derfor kommer vi med vores bud på flotte overgangsjakker til børn, som du bør tage et nærmere kig på.

Overgangsjakker til børn

 

En af de overgangsjakker til børn som vi er rigtig vilde med er overstående jakke fra mærket Reima. Først og fremmest er jakken utrolig enkelt med ganske få detaljer samt et stilfuldt look. Jakken har en gennemgående lynlås og aftagelig hætte. Det skal desuden nævnes at man får en dunrefleks og en pose til jakken med i prisen. Der er tale om modellen ved navn “Saturate”, som vi vurderer til at blive et af de største hit i 2013.

Pris: 324,96 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Danefæ overgangsjakker

 

Vi vil slutte denne artikel af med at tage et kig på denne flotte overgangsjakke fra mærket Danefæ. Danefæ er et dansk mærke, som udover overgangsjakker også er kendt for vinterjakker, flyverdragter, regnjakker og meget mere. Der er tale om en frisk jakke i farverne rød, lilla, navy og orange. Jakken indeholder gode detaljer som justerbar bælte i ryggen, aftagelig hætte og lommer med knap fortil. Sammenligner man med andre overgangsjakker til børn, så er der her tale om en lang model. Overgangsjakken er testet til et vandsøjletryk og en åndbarhed på 5000 mm. Modellen hedder “Nordlys Jacket”.

Pris: 454,96 kr.

Forhandler: Kids-World.dk