deodorant one million
20 oktober, 2015

Parfumer og deodoranter til herre

By Billig-Mode.dk

Vil man fremstå som en selvsikker og attraktiv mand, så er det ikke nok bare at iklæde sig det rigtige tøj, sko og accessories. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at duften er den rigtige. I den forbindelse vil en god deodorant og / eller parfume kunne gøre underværker. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for de bedste dufte til mænd i øjeblikket. Vi kigger nærmere på parfumer og deodoranter til mænd fra kendte brands såsom Paco Rabanne og Hugo Boss

Det er svært at pege på én deodorant eller parfume, som er den bedste. Den duft du synes bedst om er ikke nødvendigvis den duft, som alle andre mænd synes om. Dog findes der deodoranter og parfumer til herre, som er mere populære end andre. Enhver vil kunne nikke genkende til, at det er vigtigt at dufte godt og derfor bør man ikke gå på kompromis med noget, når man skal ud og købe en ny deodorant og / eller parfume online.

1 million deodorant fra Paco Rabanne

Pris: 186 kr. (Vejledende pris: 205 kr.)

Forhandler: Forguys.dk

Denne Paco Rabanne deodorant er en af de mest populære deodoranter til herre i øjeblikket. Deodoranten er efterhånden gået hen og blevet et must-have for mænd i alle aldre.

Det er ikke uden grund, at denne deodorant er så populær, som den er. Den får dig nemlig til at dufte som en million, og duften holder hele dagen og natten igennem.

Deodoranten har en unik duft, hvor man vil opleve skønne aromaer af kanel, blodappelsin, pebermynte m.v.

På trods af den store hype og popularitet omkring denne deodorant, så kan den købes til en yderst fordelagtig pris. For blot 186 kr. kan du blive ejer af en fremragende deodorant, som indeholder 75 ml. duftevand. Der er tale om en deodorant stick, som vil kunne holde i mange måneder fremover.

Klassisk parfume fra Hugo Boss

Pris: 384 kr. (Vejledende pris: 660 kr.)

Forhandler: Forguys.dk

Er du på udkig efter en ny og velduftende parfume, så kan du f.eks. overveje denne klassiske parfume fra Hugo Boss. Det er en karakteristisk duft til mænd, som har været populær i en lang årrække.

Der er tale om Boss Hugo Boss Bottled, som har et indhold på 110 ml. Duften bærer bl.a. præg af sandeltræ, æble, vetiver og cedertræ. Det er den perfekte parfume til den maskuline og selvsikre mænd, som ønsker at dufte godt til hverdag og fest. Læg desuden mærke til prisen, som befinder sig på et ganske overkommeligt niveau. Den vejledende pris er 660 kr., så du sparer rigtigt mange penge ved at købe denne Hugo Boss parfume på nettet til kun 384 kr.

Derfor skal du handle parfumer og deodoranter på nettet

Der er rigtigt mange fordele ved at handle parfumer og deodoranter på nettet. Vi har stiftet bekendtskab med webshoppen Forguys.dk, som har en lang række fordele. Disse fordele kan du skabe dig et overblik over nedenfor:

  • Stort udvalg af parfumer og deodoranter fra de mest populære brands (Hugo Boss, Burberry, Armani, Lacoste m.fl.)
  • Hurtig levering til din bopæl (1-2 hverdage)
  • Fast lav fragtpris og mulighed for gratis fragt
  • Du kan handle, når det passer dig bedst

image006-1