Partisan tørklæde
22 februar, 2014

Partisaner tørklæde

By Billig-Mode.dk

Partisaner tørklæde Skærmbillede 2014-02-22 kl. 19.42.20 Skærmbillede 2014-02-22 kl. 19.42.14


ForhandlerPartisaner tørklædeLæs mere / Gå til forhandler
Trendhim.dk har et stort udvalg af Partisaner tørklæder i høj kvalitet. Det er muligt at købe både ensfarvede- og multifarvede tørklæder.

Her på bloggen ønsker vi at berører alle slags stilarter, og derfor skal vi denne gang kigge på en lidt andet stil end vi plejer at gøre. Det skal nemlig handle om Partisaner tørklæder, som er et hit blandt mange danskere. For dem der ikke er klar over, hvad et Partisaner tørklæde er starter vi langsomt ud med en kort forklaring.

Partisaner tørklædets  historie

Er du en af dem, der ikke er klar over, hvad et Partisaner egentlig er? Så kan jeg fortælle dig, at der er tale om et tørklæde med frynser i kanten. Tørklædet vil i de fleste tilfælde være ternet og være relativt stort. Partisaner tørklæder er mest populært blandt den yngre del af befolkningen og især blandt fyre. Der er tale om en vaskeægte klassiker, som bruges året rundt. Nogen vælger at bruge tørklædet for at beskytte sin hals for kulde, mens andre udelukkende bruger tørklædet for at se se smart ud.

Der er meget spredte meninger om Partisaner tørklæder. Det er ofte sådan, at enten bryder man sig slet ikke om tørklæderne, eller også er man  helt vilde med dem. Allerede i starten af 90’erne var disse tørklæder et stort hit, og den modetrend er vendt stærkt tilbage. Partisaner tørklæder var specielt populært blandt sorteklædte miljøer og ikke mindst hippier. Hvis man vælger at købe et Partisaner tørklæde skal man være lidt opmærksom på tøjvalg, da mange af tørklæderne er multifarvet. Det er dog også muligt at købe et ensfarvet tørklæde i f.eks. sort.

Kvaliteten er generelt meget svingende fra mærke til mærke. Man skal derfor være opmærksom på især kvaliteten, hvis man handler på nettet. Der er nemlig nogle Partisaner tørklæder, der er utrolig tynde i kvaliteten og derfor let går i stykker. Langt de fleste Partisaner tørklæder kommer fra ukendte mærker. Det mest populære mærke i gennem tiden har været Attitude Matters, som kun forhandles ganske få steder i 204.

Partisaner tørklæde – Her er 3 gode bud

Det er muligt at købe Partisaner tørklæder til både mænd og kvinder, men der er ingen tvivl om, at de er mest populære til mænd. Udvalget er ikke så stort mere, men det er alligevel lykkes os at finde 3 smarte Partisaner tørklæder.

Partisan tørklæde

Det første Partisaner tørklæde som vi komme ind på er overstående tørklæde med lilla terner. Det er et tørklæde for dig, som ikke er bange for at skille dig ud. Som du måske kan antyde på billedet, så er det et lilla tørklæde med sølvfarvede streger. Det kan anbefales at bruge produktet sammen med en hvid t-shirt, som der er vist på produktbilledet. Det er naturligvis one size, og målene er 105 x 105 cm. Der er altså tale om et stort tørklæde, som generelt gør sig gældende for Partisaner tørklæder.

Materialet er 100 % viskose. Det er måske ikke det mest maskuline tørklæde, men det er alligevel super fedt, hvis man kombinerer det med det rigtige tøj. Kvaliteten er forholdsvis tynd, hvilket gør det mest praktisk til sommer og efterår. Følgende Partisaner tørklæde er fundet til 149,00 kr. hos Trendhim.dk

Partisan tørklæde mænd

Her ser vi et eksempel på et multifarvet Partisaner tørklæde i sort og rød. Det er et meget stilrent tørklæde med tynde sølvstrimler, der pifter halstørklædet op. Køber du dette tørklæde, så er der en god chance for, at du får et Partisaner tørklæde, som ingen af dine venner har magentil. Tørklædet er  universel størrelse og måler 160 x 30 cm. Materialet er 100 % viskose, som er noget blødt og behageligt stof. Det er et meget praktisk tørklæde, som kan bruges sammen med det meste tøj.

Prisen er 199 kr. hos Trendhim.dk

Multifarvet partisan tørklædeDet sidste partisaner tørklæde vi har kigget på er dette ternede tørklæde fra mærket Jack&Jones. Det er lavet i let kvalitet, som består af 100 % polyester.  Der er frynser i enderne samt påsyet Jack&Jones mærke. Tørklædet er kvadratisk og måler 100 x 100 cm. Modellen hedder Spleen Scarf og er en af de mest populære indenfor Partisaner halstørklæder. Hvis man får brug for det, så er det muligt at vaske dette halstørklæde ved 30 grader.

Den oprindelige pris er 99,75, men det er lige nu muligt at købe dette Partisaner tørklæde for 74,75 kr. Forhandleren er Smartguy.dk