Peak Performance hættetrøje
16 december, 2013

Peak Performance hættetrøje

By Billig-Mode.dk

Peak Performance Peak Performance hættetrøje Peak Performance hættetrøje

ForhandlerPeak Performance hættetrøjerLæs mere / Gå til forhandler
Smartguy har et stort udvalg af Peak Performance i høj kvalitet. De har i øjeblikket en række gode tilbud, hvor du kan spare mange penge på Peak Performance hættetrøjer.


Har du brug for en varm og moderne hættetrøje her i vinterperioden? Så vil du med stor sandsynlighed synes godt om Peak Performance og deres hættetrøjer. Jeg tør næsten vædde på, at du vil anskaffe dig en Peak Performance hættetrøje, når du har læst denne her artikel.

Peak Performance

Vi starter blødt ud med lidt generel info om Peak Performance. Skulle du være en af dem, der ikke interesser dig for firmaet bag, så kan du blot springe over dette afsnit.

Peak Performance er et svensk tøjmærke, der blev grundlagt i 1986. Skaberen bag har en stor passion for skitøj, hvilket kommer til udtryk ved Peak Performance tøj. Der har fra starten været fokus på tøj henvendt til friluftsliv, samtidig med at kvalitet er et af kendetegnene. Peak Performance har bl.a. en kollektion, der hedder “Active”, hvor udeliv, træning, golf og ski indgår. Udover hættetrøjer som denne artikel omhandler, så er Peak Performance også kendt for deres vinterjakker og skitøj, som vi tidligere har skrevet om. Stilarten er casual, og de benytter sig af tøj med få detaljer.

Peak Performance sælges i følgende lande:

 • Danmark
 • Sverige
 • Tyskland
 • FinlandAustralien
 • Holland
 • Italien
 • Frankrig
 • Belgien
 • England
 • Norge
 • Schweiz
 • Spanien

Som du kan se udfra overstående liste er der altså nærmest udelukkende tale om europæiske lande. Peak Performance er dog specielt populært i de nordiske lande, da deres tøj er mest henvendt til det nordiske klima.

Peak Performance hættetrøjer

Hvis du har læst overstående tekst, så burde du have nogenlunde styr på, hvem Peak Performance er, og hvad de står for. Peak Performance hættetrøjer er primært henvendt til mænd og herre, men man kan være heldig at finde nogen til kvinder også.

En typisk Peak Performance hættetrøje har en vejledende pris på 799-899 kr., hvilket ligger i den høje ende sammenlignet med andre mærker. Nu tænker du sikkert over, hvorfor man skulle give knap 1000 kr. for en hættetrøje? Hvis du er typen, der er ligeglad med kvalitet, så skal du ikke købe Peak Performance. Er du derimod typen, der sætter pris på god kvalitet og en behagelig form, så vil en Peak Performance være lige noget for dig.

Peak Performance hættetrøje Peak Performance hættetrøjer

Overfor ser du to forskellige hættetrøjer i nogenlunde samme prisklasse. Den ene har en vejledende pris på 799,75 kr., mens den anden har en vejl. pris på 839,75 kr. Fælles for begge hættetrøjer er at de er meget enkle, men på samme måde hamrende stilfulde. Der er tale om to modeller, som ikke går af mode de første mange år.

Den grønne hættetrøje koster 799,75 kr., og er en af de klassiske modeller fra Peak Performance. Det er uden tvivl den mest populære Peak Performance hættetrøje i øjeblikket, og det skyldes bl.a. en imponerende god pasform og den gode kvalitet. Udover grøn kan du også købe netop denne hættetrøje i råd, grå, blå, mørkegrå, sort og navy blå. Der er altså mange forskellige farver at vælge mellem, og prisen er den samme. På overkroppen er der trykt deres logo med teksten: “Peak Performance – 1986 – Adventurous”. Kvaliteten er 80 % bomuld og 20 % polyester. Generelt er bomuld et stort hit til hættetrøjer, da de er utrolig rare at have på.

Tager vi et kig videre mod hættetrøjen til højre, så er der tale om en grå Peak Performance hættetrøje med turkis detaljer ved logo og snor. Derudover er store lommer foran, så er rigtig praktiske. Hættetrøjen er lige på tilbud til 799,75 kr. (før pris: 839,75 kr.). Kvaliteten er 100 % polyester, som gør at den ikke er lige så “blød” som hættetrøjen til venstre.

Min umiddelbare opfattelse er, at det største udvalg af Peak Performance hættetrøjer findes på nettet. Jeg har bl.a. kendskab til Smartguy, som i øjeblikket har et udvalg på 12 forskellige Peak Performance hættetrøjer til skarpe priser.