Persol briller
28 april, 2014

Persol solbriller

By Billig-Mode.dk

Persol solbriller tilbud

ForhandlerPersolLæs mere / Gå til forhandler
Smartbuyglasses.dk forhandler Persol solbriller til mænd og kvinder og har lige nu et udvalg på flere end 150 forskellige solbriller.

I de sidste par uger har vi haft massiv fokus på sommertøj og badetøj. Nu er turen kommet til accesories og helt specifikt Persol solbriller. Langt de fleste danskere er klar over, at solens UV-stråler er skadelig overfor hudne, men det er ikke alle, der er klar over at UV-strålerne er skadelige overfor øjnene. Øjenvipper og øjenlåg er med til at beskytte øjnene med at beskytte øjnene, men det er sjældent tilstrækkeligt. Alle er klar over, at man ikke må kigge direkte op i solen, men man kan alligevel ikke undgå at modtage lidt UV-stråler.

Det bedste man kan gøre for at beskytte sine øjne er uden tvivl at investere i et par ordentlige solbriller med UV-beskyttelse. Der er skræmmende der ikke tager stilling til, om deres solbriller har UV-beskyttelse eller ej. Først og fremmest kan UV-strålerne skade øjnene, men man også risikere at få rynker før tid. Huden der sidder omkring øjnene er meget udsat, og det er derfor uhyggeligt vigtigt med et par ordentlige solbriller. Når man skal købe solbriller bør man først tænke over UV-beskyttelse, før man kigger efter design. Man er naturligvis interesseret i at solbrillerne skal give et fedt look, men det er vigtigere at solbrillerne beskytter mod solens stråler.  Disse to vigtige faktorer vil jeg mene, at et par Persol solbriller lever op til.

Kilde: http://www.persol.com/Denmark/

Persol

Før vi kigger på en masse solbriller, vil det for nogen vil relevant med en kort præsentation af Persol. Persol har siden 1917 haft erfaring med produktion af solbriller og kan altså snart fejre deres 100 års fødselsdag. Grundlæggeren hedder Giusseppi Ratti, og Persols solbriller er præget af hans racerbriller, som især kommer til udtryk i gennem design. Målgruppen er kræsne mænd og kvinder, der går efter kvalitet, når de køber solbriller.

Det er en italiensk brillevirksomhed, som har specialiseret sig i produktion af solbriller. Direkte oversat betyder navnet “til solen”, hvilket giver meget god mening i forhold til deres produkter. Persol blev første introduceret i USA i 1962, mens deres første butik åbnede i 1991. Persol solbriller er produceret i Italien, som er et land der er kendt for tøj og fashion. Derudover kan man som udgangspunkt også forvente en vis kvalitet af produkter, der er produceret i Italien.

Persol solbriller til modebevidste

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Persol solbriller er mest populære blandt mænd. Det skyldes nok også, at størstedelen af deres sortiment består af solbriller til mænd. Dog har Persol også et rigtig fint udvalg af solbriller til kvinder. Målgruppen er meget bred, men overordnet set er det mænd og kvinder med sans for mode, som samtidig ønsker kvalitet. Persol solbriller har nemlig UV-beskyttelse, så de farlige UV-stråler ikke skader dine øjne. Prisen for et par solbriller fra Persol vil typisk ligge i mellem 800 og 1500 kr.

Mænd

Persol solbriller

 

Pris: 1237,95 kr.

Forhandler: Smartguyglasses.dk

Til venstre ser du et par Persol solbriller til mænd, som faktisk er det mest solgte produkt i kategorien “Persol” hos den henviste forhandler. Solbrillerne så første gang dagens lys i 2012, hvor de hurtigt blev et hit. Stellet er sort, mens linsefarven er grå. Brilleformen vil jeg kategorisere som firkantet, mens brilleglasmaterialet er krystal. Det vil i denne situation også være relevant at kigge på materialet, som er acetate. Derudover får du naturligvis UV-beskytttelse med disse solbriller, som i bund og grund er formålet ved produktet. Med i prisen får du også brille etui, brilleklud og diverse mærkater. Fordelen ved disse solbriller er, at de er lavet af et specielt materiale, som langt hen af vejen kan holde glasset fri fra ridser.

Persol solbriller mænd

Pris: 896,95 kr.

Forhandler: Smartguyglasses.dk

Skulle de forrige solbriller mod forventning ikke være noget for dig, kunne det være at disse Persol solbriller passer bedre til dig og din stil. Prisen er væsentlig billigere, og årgangen er endnu engang 2012. Selve stellet har en stribet brun farve, som giver solbrillerne et helt specielt look. Derudover er brilleformen rund, mens der igen er brugt acetate som materiale.

Disse solbriller er også en af de mest populære produkter i øjeblikket, og lagerantallet er lige nu langt nede. Forhandleren har 100 dags returpolitik, så du har mulighed for at returnere produkt, hvis du skulle få behov for det. Det kræver dog, at solbrillerne skal være i ubrugt og original emballage.

Kvinder

Persol

 

Pris: 896,95 kr.

Forhandler: Smartbuyglasses.dk

For at vores kvindelige læsere ikke skal føle sig snydt, har vi naturligvis også kigget på et par Persol solbriller til damer. Det var første gang muligt at købe dette produkt tilbage i 2011 og på de tre år er populariteten stigende. Stellet er sort og linsen er grå. Der er nogle enkelte designmæssigt detaljer, men overordnet set er det et par meget stilrene solbriller.

Der er mange fordele ved at købe disse solbriller hos Smartguybuyglasses.dk. De har nemlig både gratis levering, 100 dages returret og hurtig levering til hele landet.

Det skulle derudover ikke være usandsynligt at finde nogle gode tilbud på Persol briller. De bedste tilbud finder du, inden sommeren for alvor er over Danmark.

Andre artikler om solbriller: