Pieces
5 januar, 2014

Pieces bukser

By Billig-Mode.dk

Pieces bukser

ForhandlerPieces bukserLæs mere / Gå til forhandler
Smartgirl kan byde på følgende indenfor Pieces bukser:
- Højtaljede bukser
- Bukser med lynlås bagpå
- Almindelige jeans

Hvorfor vi endnu ikke har udgivet en artikel om Pieces bukser er svært at svare på, men nu kommer artiklen langt om længe. Er du kvinde / pige, og mangler du et par nye smarte bukser, så vil du uden tvivl blive glad for et par Pieces bukser. Da det er første gang, vi skriver om mærket her på bloggen, kan du forvente en grundig introduktion af mærket. Derudover vil vi kigge på, hvilke kvaliteter der er ved bukserne fra Pieces samt kigge på priser hos forhandlere / butikker.

Pieces

De fleste kvinder / piger burde kende til Pieces, men du vil højst sandsynligt lære en masse nyt i denne artikel. Det er de færreste, der ved at Pieces blev grundlagt af Bestseller i 2003. Det er altså et brand med mere end 10 år på bagen. Selvom denne artikel handler om bukser, så er Pieces meget mere end bukser og tøj generelt. Der er tale om et fashion brand, som er kendt for både modetøj, bælter, smykker, undertøj, sko og meget andet. Generelt er det alt indenfor mode til kvinder.

Deres produkter forhandles både i de fysiske butikker og på en lang række webshops. De har omkring 40 butikker over hele landet, så der skulle være en god chance for, at der ligger en butik i nærheden af dig. Der er bl.a. en Pieces butik i København, Aalborg, Århus, Randers, Viborg og Odense. Du kan se den komplette liste over butikker på deres hjemmeside.

Kilde:  http://pieces.com/

Derfor skal du købe bukser fra Pieces

Her på bloggen skriver vi kun om topmoderne produkter, og det må man sige, at Pieces bukser er. De populære bukser er egentlig en blanding af jeans og leggings, da de er lidt specielle. Det er svært at sige noget generelt om designet, da det er meget forskelligt fra buks til buks. De mest populære Pieces bukser er ensfarvede, men de står også bag en del farverige bukser. Pieces producerer både normale- og højtaljede bukser, men der er ingen tvivl om, at de højtaljede er det største hit.

Pieces bukser har været populære i rigtig mange år efterhånden. Målgruppen er meget bred, men generelt er bukserne mest populære blandt den yngre del af befolkningen. De fleste af deres bukser sidder rimelig tæt, hvilket gør at man ikke skal have noget imod at vise lidt former. Er du i tvivl om et par Pieces bukser vil sidde godt på dig, så bør du gå ind og prøve dem i den nærmest tøjbutik. Hvis du søger på nettet, så vil du nok finde ud af, at nogen forhandlere kalder dem bukser, mens andre kalder dem leggings.

Du vil nok gerne have svar på, hvorfor du bør købe et par Pieces bukser fremfor et andet mærke, og det har vi svaret på. For det første har bukserne en god pasform, som vil klæde langt de fleste kvinder. Bukserne vil være specielt gode til kvinder med flotte former, men generelt ser de godt ud til de fleste. Bukserne bliver brugt af piger ned til 13 års-alderen, samtidig med at de er set på kvinder  op til 25-30 år. Er du ikke indenfor denne aldersgruppe, så er det ikke ensbetydende med at et par bukser fra Pieces ikke vil klæde dig. Noget andet der går deres leggings til et hit er, at kvaliteten er i top. Det er selvfølgelig muligt at købe leggings i bedre kvalitet, men i forhold til prisen er Pieces et godt valg. Med et par Pieces bukser har du mulighed for at slappe af, samtidig med at du er godt klædt.

Langt de fleste Pieces leggings koster et sted mellem 200 og 300 kr. Vi har selvfølgelig også kigget lidt på tilbud, og vi har fundet nogen gode besparelser. Smartgirl har en masse tilbud på bukser fra det succesrige brand med besparelser på 29-50 %.

 Pieces bukser med lynlås bagpå

Pieces bukser med lynlås bagpå

Som vi tidligere har nævnt i artiklen, så er Pieces bukser med lynlås bagpå det største hit lige i øjeblikket. Der er tale om højtaljede bukser, hvor bukserne skal lynes op på bagdelen. Som du kan se har vi indsat et billeder af Pieces højtaljede bukser, som kan købes i forskellige farver. De overstående bukser er koksgrå, som har været de mest købte bukser fra Pieces i en lang periode. Et par leggings som disse koster 279,75 kr., hvilket man må sige er en fantastisk pris. Bukserne består af 98 % bomuld og 2 % elasthan. Netop bomuld gør at disse leggings er rigtig behagelige at have på, mens elasthan gør at de sidder godt på taljen.

Disse højtaljede bukser fra Pieces kan med fordel bruges til både hverdag og fest. Da de er højtaljede anbefaler vi, at man bruger dem sammen med et par højhælede sko. Disse specifikke bukser er til rådighed i str. XS/S – S/M og M/L. Smartgirl som forhandler dette produkt har en brugervenlig størrelsesguide, hvor du hurtigt og nemt kan finde den størrelse, der passer dig og din krop.

Hvis du har brug for det, så har vi givet dig et overblik over vaskeanvisninger nedenfor:

Pieces bukser vaskeanvisninger

 

Læs også disse artikler: