pieces trusser
2 februar, 2015

Pieces underbukser

By Billig-Mode.dk

pieces

Pieces er mest kendt for deres moderigtige bukser, men Pieces underbukser er ikke desto mindre et stort hit blandt unge kvinder og piger. Pieces har i en lang årrække produceret underbukser / trusser i forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. I artiklen vil vi gennemgå de mest populære modeller indenfor Pieces trusser, ligesom vi vil henvise til en forhandler, hvor du kan købe produkterne. Vi vil helt konkret omtale henholdsvis hipster trusser og almindelige g-strenge.

billige pieces underbukser

Pieces trusser

pieces underbukserPris: 49,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

De første underbukser vi skal kigge på er Pieces “hipster” trusser, som er de mest solgte hos forhandleren. Disse hipster underbukser findes både som ensfarvede, ligesom de kan købes med forskellige farver og mønstre. Det er et par meget ungdommelige trusser, som mange unge piger vælger at købe fremfor almindelige trusser eller g-streng. Hvis du foretrækker et par moderne underbukser, som er behagelige til både hverdag og fest, så er det et godt valg med disse hipster trusser. Underbukserne består af 92 % bomuld og 8 % lycra.

Pieces g-streng

pieces g-strengPris: 69,75 kr. ( 3 stk.)

Forhandler: Stylepit.dk

Det er ikke alle der er klar over det, men det er rent faktisk også muligt at købe g-strenge fra Pieces. Deres udvalg af g-strenge er begrænset, men kvaliteten og pasformen stemmer overens med deres øvrige undertøj. Det er vigtigt at bemærke, at der er tale om en pakke, som inkluderer 3 g-strenge. Dermed er stykprisen kun 23,25 kroner, hvilket er en meget skarp pris. Sammenlignet med den vejledende salgspris kan du spare 46 %. Det er også muligt at købe 1 stk. for 59,75 kr., men der er ingen tvivl om, at det vil være økonomisk klogest at købe en pakke.

Pieces underbukser tilbud

Du behøves ikke lede længe for at finde gode tilbud på Pieces underbukser. Det tog os kun ganske få minutter at finde frem til en forhandler, hvor de har sat prisen ned på de ungdommelige trusser. Det er dog ikke afgørende, om prisen er sat ned eller ej, for Pieces trusser kan altid købes til lave priser. Hos Stylepit kan du i skrivende stund spare op til 30 % på hipsters og op til 50 % på g-strenge. Hvis du ønsker at gøre en ekstra god handel er vores anbefaling derfor, at du slår til hurtigst muligt. Der er desuden mulighed for fri levering ved køb for minimum 499 kr.

Andre populære produkter i samme kategori: