fodboldplakater
23 december, 2015

Populære og moderne plakater

By Billig-Mode.dk

plakater

Trænger din bolig til at blive shinet lidt op? Så kan du overveje at købe en eller flere plakater, som kan pynte i dit soveværelse, stue, køkken, børneværelse eller et helt femte sted. I øjeblikket bliver der handlet plakater som aldrig før. Trenden er for alvor kommet tilbage igen, og der findes helt sikkert også plakater efter din smag. I artiklen bliver du introduceret for, hvilke plakater der er de mest populære og moderne på markedet.

Vi har besøgt forhandleren, Legusta.dk, som sælger moderigtige plakater på nettet. De omtalte plakater i de følgende underafsnit kan købes hos denne danske forhandler.

byplakater

Byplakater

Holder du ekstra meget af den by, du er født i og opvokset, så vil det være oplagt at købe en flot plakat. Der er efterhånden designet plakater til stort set alle danske byer – både små- og store byer. ByLindhardt er en af de designere, som har designet plakater til flere byer i Danmark – bl.a. Helsingør, Hornbæk, Rågeleje og Hellebæk. Du kan højst sandsynligt også finde en plakat, som handler om din by.

fodboldplakater

Fodboldplakater

Er du den fødte fodboldfan, så vil det oplagt at købe en flot fodboldplakat til dit værelse eller kontor. Der findes både fodboldplakater med de største fodboldspillere og fodboldhold. Du kan f.eks. få fingrene i en flot plakat med Agger, Messi, Drogba, Bendtner eller Laudrup. BaALD er en af de mest populære kunstnere, som har stået for design og produktion af en lang række trendy fodboldplakater.

dialektplakater

Dialektplakater

Ejer du selvironi og humor, så kan du også overveje en dialektplakat, som er blandt årets største trends i øjeblikket. Der er tale om plakater, som indeholder diverse citater og ordsprog, som man bruger i visse områder. Disse selvironiske plakater forhandles i stor stil på nettet og i de fysiske butikker. Dialaktplakater er bl.a. lavet for Nordjylland, Århus, Vestjylland, Randers, Randers og mange flere områder.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret