Gartner
6 marts, 2018

Praktisk og moderne påklædning til en dag i haven

By Billig-Mode.dk

Spo1

Nyder du at vande blomster, så grøntsager og ordne andre praktiske ting i haven, men er du ikke glad for tanken om at trække i kikset arbejdstøj? I så fald skal du prise dig lykkelig for, at der findes masser af praktisk og moderne arbejdstøj. Som trendsætter kan du nok nikke genkendende til, at det er rart at se pæn og trendy ud, uanset om man går på gaden, shopper i det lokale shoppingcenter eller udfører havearbejde.

Gør havearbejde til en leg med praktisk påklædning

Ikke alle danskere er lige begejstrede for at agere gartner, men så er det jo heldigt, at man kan gøre havearbejde til en leg med praktisk påklædning. Det siger sig selv, at du ikke skal finde dit pæneste og mest sarte tøj frem fra skabet, når du skal tilbringe dagen i haven, men hvad skal du så have på? Det afhænger af, hvilken form for havearbejde du skal udføre. Skal du dyrke grøntsager, slå græs, klippe hæk eller noget helt fjerde?

Vores bedste råd går på at investere i velsiddende, slidstærkt og varmt tøj, som tillader, at man både bukker og strækker sig, når man udfører havearbejde. For at holde varmen hele året rundt kan det være fordelagtigt at købe termotøj. Derudover bør man investere i et par moderne gummistøvler. Dertil skal du naturligvis have et par havehandsker, så du kan passe godt på dine hænder.

Højbed til haven er et must-have

Højbede er eftertragtede som aldrig før, så måske bør du også købe nogle praktiske højbede, når du har fået styr på dit outfit. Billige højbede har stået i høj kurs i årtier, men de er altså ikke blevet mindre populære med tiden – faktisk tværtimod. I dag bliver højbede udviklet i mange forskellige farver, former og højder. Hvordan ser det perfekte højbed ud i dine øjne?