manchetknapper
17 juni, 2015

Sæt prikken over i’et med tilbehør til dit jakkesæt

By Billig-Mode.dk

manchetknap  lommeklud  slipsenål
Når du iklæder dig et jakkesæt er der flere ting, du skal have styr på. Den første udfordring er at finde et stilrent jakkesæt, som desuden harmonerer med både sko og accesories. En mindst lige så vigtig udfordring er, at man skal have styr på sit tilbehør til jakkesættet. Vil du skille dig ud fra mængden og sætte prikken over i’et, så bør du gøre dig nogle overvejelser omkring tilbehør til dit jakkesæt. I denne artikel kan du blive klogere på, hvilket tilbehør som du med fordel kan investere i til dit jakkesæt. I den forbindelse har vi naturligvis fundet en troværdig forhandler, hvor du kan købe accesories i høj kvalitet til faste lave priser.

Valg af lommeklud

lommeklude

Iklæder du dig et flot jakkesæt og slips eller butterfly, så kan du næsten ikke komme udenom at købe en lommeklud. Som hovedregel skal din lommeklud være i samme farve som dit slips / butterfly eller som minimum samme nuance. Ønsker man et flot og stilfuldt look, så går det ikke, at slips og lommeklud ikke passer sammen i farverne. Der findes rigtig mange lommeklude, som kan være forskellige i både størrelse, farve og kvalitet. En lommeklud koster ikke alverden, men er ikke mindre et vigtigt tilbehør til et jakkesæt. Man kan efterhånden købe lommeklude i alle tænkelige farver og mønstrer, hvor der virkelig er mulighed for at skabe en unik stil. Ønsker du en stilren påklædning, så vil det være mest hensigtsmæssigt at købe en ensfarvet lommeklud, som matcher farven på dit slips eller butterfly. Ønsker du en lidt mere vovet stil, så kan du vælge en lommeklud med striber eller tern.

Inspiration

lommekludPris: 95 kr.

Forhandler: Trendhim.dk

Til venstre ser du et eksempel på en lidt mere vovet lommeklud med detaljerigt paisley mønster. Hos forhandleren kan du købe et matchende slips eller butterfly, hvor det samme mønster er blevet anvendt. Denne lommeklud er fremstillet i blødt polyester materiale, ligesom det gør sig gældende for de fleste andre lommeklude.

 

 

 

Valg af slipsenål

slipsenåle

Såfremt du vælger et slips til dit jakkesæt fremfor en butterfly, så vil en slipsenål være et must-have. Som du måske allerede er bekendt med, er en slipsenål en lille metal clips, som har til formål at holde slipset på plads. Dog fungerer slipsenålen også som et smykke, da en slipsenål kan være med til at sætte prikken over i’et på din påklædning. Når du skal finde den rette slipsenål, skal du først og fremmest sørge for at finde en slipsenål, som størrelsesmæssigt passer til dit slips. Der er nemlig forskel på bredden af slips, da der både findes smalle og brede slips. Det første du skal gøre er derfor, at du skal måle bredden på dit slips. Herefter kan du gå på udkig efter en slipsenål, som har samme bredde. De fleste brede slips har en bredde på 6-8 cm., mens de smalle slips har en bredde på 3-5 cm. Når du køber en slipsenål, bør du desuden gå efter en nål, der matcher evt. manchetknapper og ur.

Korrekt placering af slipsenål

slipsenål placeringLigesom det gør sig gældende for lommeklude, så kan man også købe slipsenåle i stort set alle tænkelige farver og i en lang række mønstrer og motiver. Når du har købt en slipsenål, du er tilfreds med, skal du finde den rette placering af slipsenålen. Er man ikke vant til at bruge en slipsenål, kan man have tendens til at sætte slipsenålen for lavt på slipset. Som hovedreglen er den mest hensigtsmæssige placering af slipsenåle omkring brystlommen på din skjorte.

I den visuelle guide til venstre kan du se, hvor du bør placere din slipsenål på dit slips.

 

 

 

Valg af manchetknapper

manchetknap

Sidst, men ikke mindst bør manchetknapper også indgå i tilbehøret til dit jakkesæt. Når du skal købe manchetknapper, skal du først og fremmest sikre dig, at de matcher din slipsenål. De fleste manchetknapper findes enten i farverne guld eller sølv. Der findes desuden en lang række modeller, hvor bl.a. torpedomodellen og hvalmodellen kan nævnes. Før du investerer i manchetknapper, bør du dog sikre dig, at du har en skjorte til formålet. Manchetknapper kan nemlig kun bruges i skjorter, hvor der er hul i begge manchetter. Der er desuden forskellige størrelser på manchetknapper, hvilket man også skal være opmærksom på. Mænd med store håndled kan med fordel vælge manchetknapper med en dyb pind, mens mænd med mindre håndled bør vælge manchetknapper med korte manchetknapper.

Inspiration

manchetknapperPris: 249 kr.

Forhandler: Trendhim.dk

Her er et eksempel på sorte manchetknapper i stilet mønster, som kan erhverves til en overkommelig pris. Manchetknapperne er i de traditionelle farver sort og sølv. Knapperne har er fremstillet i rustfrit stål og bliver desuden leveret i en flot sort gavepose.

 

 

 

OBS: Dette indlæg er sponsoreret