Quiltet
10 marts, 2014

Quiltet jakke

By Billig-Mode.dk

Quiltet jakker kvinder Smartguy.dk Quiltet

ForhandlerQuiltet jakkerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando.dk finder du et stort udvalg af Quiltet jakker til damer fra en lang række kendte mærkevarer.
Leder du efter Quiltet jakker til mænd? Så kan du med fordel klikke dig forbi denne forhandler og se deres mange gode tilbud.

Jeg får dagligt mails fra læsere, som har mange forskellige ønsker til nye artikler. I de seneste par måneder har der været mange ønsker om en artikel omhandlende Quiltet jakker. Er du en af dem, der leder efter en moderigtig Quiltet jakke, så vil dette indlæg være meget interessant for dig. Jeg har udvalgt nogle Quiltet jakker til både herre og damer, som jeg vil præsentere dig for i denne artikel.

De fleste der lander på denne artikel er i forvejen klar over, hvad en Quiltet jakke ikke er. For dig der ikke helt hvad der er specielt ved en Quiltet jakke, vil jeg starte ud med en kort introduktion. Helt kort beskrevet er der tale om en tynd jakke med nogle specielle syninger, som danner et mønstrer bestående af en masse firkanter. Quiltet er et engelsk ord, som direkte oversat betyder “vatteret”. Det man helt konkret gør er at anbringe vat mellem to lag stof. Derefter syer man i gennem alle tre lag med nogle sting og laver et mønster. Som sagt er Quiltet jakker ret tynde, hvilket gør dem mest praktisk i forår- og sommerperioden.

I det følgende afsnit kigger vi på Quiltet jakker til forholdsvis damer og herre.

Quiltet jakke dame

Quiltet jakke dame

 

Mærke: Vero Moda

Pris: 499 kr.

Forhandler: Nelly.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den første Quiltet jakke vi skal kigge på i denne artikel er denne damejakke fra Vero Moda. Der er tale om en moderigtig jakke med høj krave med knappelukning. Denne høje krave beskytter halsen, som er specielt udsat for kulde og vind. Der er lynlås fortil, som gør jakken nem- og hurtig at tage af og på. Der er desuden to sidelommer med lynlåslukning, hvor der er plads til både mobil, nøgler og penge.

Navnet på denne jakke er “Breeze Short Jacket”, og det beskriver egentlig jakken ret godt, da længden er forholdsvis kort. Ved lynlås (både lommer og langs jakken) er der nogle smarte ruskindsdetaljer, som giver jakken et rigtig pift. Denne ruskinddetalje går desuden igen ved ærmerne.

Denne Quiltet jakke er fremstillet af 100 % polyester. Modellen på billedet er 175 cm. og bruger en str. small. Jakken har en god pasform, og størrelsen er meget normal. Som skrevet længere oppe er prisen 499 kr. hos Nelly.com. Det vil jeg mene er en rigtig skarp pris i forhold til, at man får en Quiltet jakke i høj kvalitet.

Quiltet jakke kvinder

Mærke: Modström

Pris: 349,75 kr.

Forhandler: Smartgirl.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle den første Quiltet jakke til damer mod forventning ikke være noget for dig, så vil du måske kunne lide denne damejakke fra Modström. Det er en moderne jakke i Bordeaux rød med ribkanter. Der er ligesom den forrige jakke lynlås fortil og to lynlåslommer i siderne. Kvaliteten er igen 100 % polyester, som er meget klassisk for Quiltet jakker.

Den oprindelige pris er 699,75 kr., men jakken kan lige nu købes til halv pris på Smartgirl.dk. Tilbudsprisen er altså 349,75 kr., og den pris er inkl. levering. Jeg kan anbefale at handle hos denne forhandler, da de har et stort udvalg, billige priser, hurtig levering, gratis fragt og ikke mindst 30 dages retur.

Jakken er kun til rådighed i ganske få størrelsen og i et begrænset antal, hvilket gør at man skal være hurtig til at tage en beslutning.

Læs også: Sommerjakker 2014

Quiltet jakke herre

Quiltet jakke herre

Mærke: Stylepit

Pris: 229,75 kr.

Forhandler: Smartguy.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langt de fleste Quiltet jakker er sorte, så jeg har valgt en lidt utrationel farve. Jakken som du ser ovenfor er en Quiltet jakke til herre fra mærket Stylepit i armygrøn. Som det gør sig gældende for de fleste Quiltet jakker har denne jakke også lynlås fortil. Der er sidelommer, dog uden lukning med knapper eller lynlås. Udover den armygrønne farve bliver denne jakke også piftet op med den neongrønne stribe ved lynlåsen.

Jakken har en lidt speciel farve, som gør at man skal forvente, at jakken sidder lidt træt på overkroppen. Kvaliteten er 100 % polyester. Det skal desuden nævnes, at den er designet i Danmark.

Med en vejledende pris på 499,75 kr., kan du lige nu gøre et kup hos en dansk forhandler. Smartguy kører nemlig et tilbud, hvor du kan købe den omtalte Quiltet jakke for 229,75 kr. inklusiv fragt.

Kilde: http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=quilte