Racoon vinterjakker
13 november, 2013

Racoon vinterjakke

By Billig-Mode.dk

 Racoon vinterjakke


I takt med at flere og flere mødre læser med på bloggen, kan I forvente flere og flere artikler om børnetøj. Det bliver ingen rar vinter for dine børn uden en god og solid vinterjakke. Et godt bud på en vinterjakke, der kan gøre vinteren lidt nærmere er en Racoon vinterjakke. Du vil i artiklen bl.a. kunne læse facts om virksomheden, deres produkter med fokus på vinterjakker, og vi vil udvælge nogle specifikke vinterjakker fra Racoon.

ForhandlerRacoon vinterjakkerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Kids-World finder du et bredt udvalg af Racoon vinterjakker til børn. Du kan shoppe blandt Racoon jakker til både piger og drenge, som koster fra 799,95 kr. Fordelen ved at handle hos denne forhandler er, at de har en god service, hurtig levering og ikke mindst fri fragt.

Racoon

Det er altid godt med en god introduktion af firmaet bag, så man har en fornemmelse af hvad mærket står for. Mærket blev introduceret i 2011 og er en relancering af tøjmærke Cupcake, der har oplevet høj vækst siden opstart i 2006. Racoon er dansk og er kendt for overtøj til vinterperioden. Udover vinterjakker er Racoon også kendt for deres flyverdragter, som vi højst sandsynligt vil skrive om på et senere tidspunkt. Racoons hovedkontor befinder sig i øjeblikket i Gørløse.

Racoon er et engelsk ord, der betyder vaskebjørn på dansk. Racoon går meget op i at benytte skandinaviske elementer som kvalitet, funktionalitet, slidstærkt materiale og producere langtidsholdbare produkter.

Racoon vinterjakker

Generelt kan man sige om Racoon vinterjakker at de er rigtig god kvalitet og har en rigtig behagelig pasform. Man kan næsten altid kende Racoon på deres motiver som stjernen eller hjertet, som går i gang på mange af deres vinterjakker og flyverdragter. Racoon ønsker at folk skal have en fri følelse til at være aktiv. Det ønsker de at komme til livs ved at producere vinterjakker, som er praktisk til både regn, sne og slud. Racoon benytter sig af YKK lynlåse, som er kendt for at være nogle af de bedste lynlåse i verden. Der er i forhold til YKK fokus på bl.a. kvalitet og fleksibilitet.

Racoon benytter desuden et specielt materiale der hedder “Thermolite”. Det specielle ved dette materiale/stof er at det giver varme og komfort uden at veje særlig meget. Derudover skriver Racoon på deres hjemmeside, at dette stof tørre 20 % hurtigere end andre tekstile materialer og 50 % hurtigere end bomuld. Kort sagt bruger de noget rigtig lækkert og ikke mindst let materiale, som giver meget varme og tørrer hurtigt.

Mere info om Racoon finder du på deres hjemmeside her: http://www.racoonoutdoor.com/

Eksempler på vinterjakker fra Racoon

Racoon vinterjakke

Den første jakke som vi har kigget på er den overstående grønne jakke fra Racoon. Det er en meget iøjnefaldende vinterjakke, hvor der er brugt friske farver. Selve vinterjakken er grøn med lysegrønne stjerner over hele jakken. Både lynlåsen fortil, lynlåslommerne og den indre hætte er orange, som fungerer godt med den grønne farve. På venstre bryst er der desuden et lille “Racoon” mærke. Som du måske har regnet ud, så er denne vinterjakke primært henvendt til drenge, hvor den grønne farve ofte er meget populær.

Hætten er stor og rummelig og kan tages af og på efter behov. Det kan være svært at se på det lille billede, men jakken har en række reflekser. I jakken er der fleecefoer, mens der er polyesterfoer i ærmerne. Denne Racoon vinterjakke er blevet testet til et vandsøjletryk og åndbarhed på 7000 mm, hvilket er yderst tilfredsstillende. Vinterjakken er desuden både vind- og vandtæt. Det er muligt at vaske jakken, men man bør ikke gøre det for tit. Det skal desuden nævnes at jakken ikke kan tåle en tur i tørretumbleren.

Denne grønne jakke kan køres fra str. 92 til 128, hvilket svarer til børn i alderen 2-8 år. Den mest efterspurgte størrelse er lige nu str. 104, som passer til en 4-årig. Jeg har tjekket op på det, og denne jakke er på lager i str. 104 i øjeblikket.

Pris: 995,95 kr.

Den anden og sidste Racoon vinterjakke vi har kigget på i denne omgang er den overstående røde jakke. Den første jakke var henvendt til drenge, så derfor har vi selvfølgelig også fundet en jakke til piger. Hvad bliver mere feminint end en mørkepink jakke med et stort hjerte på midten. Hjertet i midten er marineblå og har en masse prikker inde i hjertet. Kanten forneden er justerbar, så den sidder rigtig godt og behageligt på hver enkelt barn.

Hætten er aftagelig, der er to sidelommer, reflekser og rib ved ærmerne. Ligesom jakken som vi kiggede på før kan denne jakke ligeledes tåle et vandsøjletryk og åndbarhed på 7000 mm. Selve kvaliteten minder rigtig meget om den forrige jakke, og pasformen er ligeledes god.

Du kan erhverve dig denne Racoon vinterjakke til en pris på 995,95 kr.

Læs også: Hummel vinterjakker