Rains
15 september, 2014

Rains regnjakke

By Billig-Mode.dk

Det er de færreste danskere, der er vilde med regnvejr. Ikke desto mindre er Danmark et af de lande i verden, hvor der regner aller mest. Vi kan derfor ikke gøre andet end at sørge for at klæde os godt på til vejret. I den forbindelse kan man nærmest ikke holde ud at bo i Danmark uden at eje en regnjakke. Vi har fået flere spørgsmål omkring forslag til regnjakker den seneste måned. I denne artikel kan du læse om, hvorfor vi vil anbefale dig at købe en Rains regnjakke. Artiklen er henvendt til både herre og damer.

Skærmbillede 2014-09-15 kl. 15.20.44 Skærmbillede 2014-09-15 kl. 15.20.57

Rains regnjakke herre

Rains regnjakke herreModelnavn: BREAKER

Pris: 599 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Rains “Breaker” regnjakke til mænd kan købes i tre forskellige farver, som er henholdsvis grøn, sort og blå. Både længde og pasform er kategoriseret som normal. Jakken har en stor jakkehætte med løbegang, så du slipper for at få vådt hår. Der er to sidelommer med lynlåslukning, så du kan opbevare ting, uden at det bliver vådt.

Materialet, der er brugt er 50 % polyurethan og 50 % polyester. Det er muligt at vaske jakken ved 40 grader i vaskemaskinen, men den er  ikke egnet til tørretumbler.

Det er desuden værd at bemærke, at modellen er en anelse stor i størrelsen. Hos forhandleren giver de et eksempel på en mand på 185 cm., der bruger en størrelse M. Du kan med fordel benytte dig af deres størrelsesguide, så du kan købe en Rains regnjakke i den helt rette størrelse. Som hovedregel vil jeg anbefale, at du vælger en størrelse mindre, end du normalt ville gøre

 

Rains regnjakkePris: 699 549 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her ser vi en lang Rains regnjakke til herre, som kan købes til en meget attraktiv pris. Med en vejledene pris på 699 kr. kan du spare 21 % på denne regnjakke i øjeblikket. Afhængig af hvilken størrelse du vælger, vil jakken gå ned omkring underlårene.

Det er muligt at lukke jakken med både lynlås og knapper. Er du ikke så vild med orange, kan du heldigvis også finde jakken i både blå, sort, militær, grøn og sølv. Vær dog opmærksom på at det kun er den orange regnfrakke, der er på tilbud i øjeblikket.

Størrelseseksempel: Mand på 175 cm. bruger en størrelse M.

Denne Rains regnjakke er mere “almindelig” i størrelsen sammenlignet med den forrige model.

 

 

Rains regnfrakke dame

Rains regnfrakker er ligeledes enormt populær blandt danske kvinder. De to jakker vi har kigget på til herre findes faktisk også til damer. Hos Zalando.dk fik vi også mulighed for at kigge på Rains regnjakker til kvinder, hvor vi fik øje på en meget anbefalelsesværdig Rains regnjakke.

Rains regnfrakkePris: 599 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I en lidt anderledes stilart fandt vi denne unikke regnjakke i beige med militærdetaljer ved ærmer og overkrop. Der er lynlåslukning ved halsen, samtidig med at der er en stor lynloslomme ved brystet. Hvis du er mere til den enkelte stil, så du kan også købe denne i sort. Slutteligt findes modellen også i blå og sort.

Jakken er på lager i følgende størrelser:

  • XS/S
  • S/M
  • M/L
  • L/XL

 

Hvor kan jeg købe Rains regnjakker?

Mange kender til Rains og deres regnjakker, men er ikke klar over, hvilke forhandlere der findes af mærket. I vores artikel anbefaler vi Zalando.dk, som har et solidt udvalg og attraktive priser. Dog er der selvfølgelig også andre forhandlere af Rains regnfrakker i Danmark – både fysiske og online. Hvis man vil købe en Rains regnjakke i en fysisk butik, bør man tage en tur til Århus eller Købehavn. I Århus kan jeg anbefale Magasin, som har et fornuftigt udvalg.

En Rains regnjakke vil typisk koste mellem 600 og 800 kr. Dog kan man være heldig at finde et godt tilbud, ligesom vi har fundet her i artiklen.

Læs også: