Ralph Lauren
21 juli, 2013

Ralph Lauren polo skjorter – tilbud og udsalg

By Billig-Mode.dk

I denne artikel vil jeg skrive om Ralph Lauren poloer skjorter til mænd med et specielt fokus på tilbud og udsalg. Så leder du efter en Ralph Lauren polo skjorter på tilbud eller udsalg, så vil du gøre klogt i at læse denne spændende artikel. Såfremt du bare ønsker at blive klogere på selve mærket eller om Ralph Lauren poloer helt generelt, så er denne artikel også lige noget for dig.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Brandet er grundlagt af amerikanerne Ralph Lauren (født Ralph Lund) i 1967. Salget bestod i de første mange år primært af tøj til mænd, kvinder og børn. I 1978 indgik Ralph Lauren et samarbejde med L’Oreal om at lancere parfumer til både mænd og kvinder. Ralph Lauren er i 2013 en af de absolut mest succesrige firma i hele verden. Firmaet omsætter hvert år for omkring 4500 millioner dollars, og der er omkring 13.000 medarbejdere tilknyttet verden over.

Læs mere om Ralph Lauren her: http://www.ralphlauren.com/home/

Ralph Lauren poloer

Selvom Ralph Lauren også producerer bukser, jakker, sko, parfume og meget andet, så er der ingen tvivl om, at deres poloer er den store årsag til deres succes. Ralph Lauren poloer skjorter er efterhånden blevet et must-have, og succesen er tydeligt at spore i Danmark. Ralph Lauren poloer skjorter bliver både brugt til fritid og arbejdsmæssige forhold samtidig med at Ralph Lauren poloerne er oplagt til festlige lejligheder. Vil man have en ny polo i god kvalitet og i topmoderne stil, så er Ralph Lauren det oplagte vel. Ralph Lauren poloer skjorter og skjorter er populære hos unge fyre såvel som mænd i alle aldre.

Langt de fleste Ralph Lauren poloer ensfarvet, og man kan ofte vælge mellem rigtig mange farver. Er man til det klassiske look, så vil en polo i sort eller hvid naturligvis være oplagt. Er man derimod mere til det lidt mere ungdommelige look, så kan man også købe poloer i bl.a. lyserød og pink. En normal Ralph Lauren polo skjorter er ensfarvet med deres genkendelige logo på det venstre bryst med en lille eller stor hest. Kvaliteten er i de fleste tilfælde 100 % bomuld, men det kan muligvis variere fra polo til polo. Der er også nogle forskellige muligheder, når vi snakker pasform. Ralph Lauren har i øjeblikket stor succes med deres slim fit poloer, som er til de mænd, der godt kan lide at tøjet sidder lidt tæt.

En standard Ralph Lauren skjorte koster i omegn af 600-800 kr., hvilket gør det ekstra fordelagtigt at lede efter gode tilbud og udsalg. Vi kan sagtens blive enige om at 600-800 kr. er mange penge for en polo. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om at man får kvalitet for alle pengene. Køber du en polo fra Ralph Lauren, så kan du være sikker på at kvaliteten er helt i top. Naturligvis betaler man også for at bære mærket, men kvaliteten er uden tvivl også et kæmpe plus.

Ralph Lauren poloer på tilbud og udsalg

Du er måske én af de mange, der har klikket forbi siden på jagt efter et godt tilbud på en Ralph Lauren polo. Du skulle nu gerne være blevet meget klogere på Ralph Lauren og deres poloer, men endnu mere interessant er det at koncentrere sig om tilbud og udsalg. Ligesom det gør sig gældende ved stort set alle mærker, så er det naturligvis også muligt at finde nogle fordelagtige tilbud på poloer fra Ralph Lauren.

Der er bl.a. forhandleren, Kaufmann.dk, som oftest har nogle gode tilbud på Ralph Lauren tøj. Kaufmann.dk er en af de ganske få danske forhandlere af Ralph Lauren på nettet. Hvis du foretager en simpel søgning på Google, så vil du nok hurtigt kunne se, at der rent faktisk ikke er ret mange webshops, der sælger Ralph Lauren poloer. Det skyldes angiveligt at Ralph Lauren er meget påpasselig med hvilke butikker, de ønsker at samarbejde med. Kaufmann.dk er en eksklusiv butik, som udover Ralph Lauren også sælger tøj fra mærker som Henri Lloyd, Stone Island og mange andre. Hvis man vil finde et godt tilbud på Ralph Lauren poloer, så anbefaler jeg at man holder øje med den nævnte hjemmeside. Jeg har tidligere deltaget i gode udsalg, hvor det har været muligt at spare 30-40 % på Ralph Lauren, hvilket løber op i mange hundrede kroner.