Rascals bukser mænd
10 februar, 2013

Rascals bukser til mænd og damer – Gode tilbud

By Billig-Mode.dk

Rascals bukser loose Rascals bukser mænd Rascals bukser

ForhandlerRascals bukserKøb her / Gå til forhandler
Quint har et af landets største udvalg af Rascals bukser. Vi vil klart anbefale, at du klikker forbi siden og ser alle deres fede styles og de mange farver de tilbyder. Du kan bl.a. købe drop-pant-loose, og der kommer af og til flere varer på sortimentet.
Rascals bukser til kvinder? Køb dem hos Quintess.dk og spar rigtig mange penge. Webshoppen kører nemlig med en masse gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 201 kr. Faktisk kan du spare mere end 50 % for et par Rascals bukser til damer.

 

(Rascals bukser til kvinder)              (Rascals bukser til mænd)        (Rascals bukser til mænd)

Om du er mand eller kvinde har ikke så meget at sige. Rascals bukser kan nemlig købes til både damer og mænd, og vi guider dig til relevante forhandlere af moderne Rascals bukser. Vi har fundet frem til nogle rigtig gode tilbud på Rascals bukser, hvor du kan spare op til 399 kr. for et par bukser fra det populære tøjmærke.

Om Rascals

Tøjmærket Rascals blev grundlagt af en dansker ved navn Martin Jørgensen. Martin er ejer af en modebutik i Odense og fik for en række år siden idéen til at starte sit eget tøjmærke.

Rascals bukser til damer

Rascals bukser er seneste år blevet et kæmpe stort hit blandt kvinder. Bukser fra Rascals er kendt for deres meget anderledes design og pasform. Nøgleordet for Rascals er dog den meget afslappende stil. Man kan næppe købe et par andre bukser end Rascals bukser, hvor man kan føle sig mere afslappet og være fri. Noget af det absolut mest populære til kvinder er Rascals bukser drop-pant-loose, som vi vil komme ind på lidt senere i artiklen. Forhandleren som vi anbefaler i denne artikel til det kvindelige køn er Quintess.dk. Webshoppen er blevet valgt på baggrund af, at de har et meget stort udvalg af Rascals bukser til fordelagtige priser. Det bør fremhæves, at de har en masse gode tilbud, hvor du kan spare mange penge.

Pris: Fra 199 kr.

Størrelser: XS – S – M – L – XL

Leveringstid: 1-3 hverdage

Rascals bukser til mænd

Det er ikke kun kvinder, der er vilde med Rascals bukser. Det er mænd uden tvivl også. Vi har udvalgt at den bedste forhandler af Rascals bukser til mænd er Quint.dk, som er ejet af samme virksomhed som Quintess. Udvalget af Rascals bukser er lidt større til mænd end de er til kvinder. Der er altså en stor chance for, at du kan finde det du leder efter indenfor Rascals bukser hos Quint. Rascals bukser er uden unødvendige detaljer, og der bliver generelt fokuseret på enkeltheden. Rascals’ måske mest populære bukser “Rascals drop pant” er kendt for deres meget store lommer og det skinnende stof. Har du brug for et par bukser, hvor du virkelig kan flade helt ud og ikke tænke på, at der er noget der strammer, så kan du overveje et par Rascals bukser.

Rascals bukser drop-pant-loose

Drop-pant-loose er uden tvivl den mest efterspurgte style indenfor Rascals bukser. Rascals drop-pant-loose kan købes i en lang række forskellige farver, og denne variant er specielt kendt for de meget store lommer og løse stil. Drop-pant-loose er bukserne, hvor du virkelig kan slappe helt af. Her er nogen af de farver du kan købe Rascals bukser i:

  • Blå
  • Bordeaux
  • Grøn
  • Grå
  • Orange
  • Rød
  • Sort

De overstående farver bukser fra Rascals kan du købe hos de to webshops, som vi har linket til øverst.

Tilbud og billige Rascals bukser

Vi er stolte af at kunne skrive, at det har lykkedes os at finde nogen forhandlere med tilbud på Rascals bukser. Det giver dig som forbruger muligheden for at købe et par billige Rascals bukser. I skrivende stund kan du købe Rascals bukser fra kun 199 kr. Du kan bl.a. købe populære styles som drop-pant-loose og camo.