Reef
24 april, 2014

Reef klip klapper

By Billig-Mode.dk

Reef slippers

ForhandlerReef klip klapperLæs mere / Gå til forhandler
Forhandleren har et formidabelt udvalg af Reef klip klappere til både mænd, kvinder og børn med besparelser op til 13 %

Der går ikke længe, før det vil være en god idé at finde klip klapperne frem. Vi tager et kig på Reef klip klapper, som du kan købe, hvis du ikke har fået anskaffet dig et par klip klappere til denne sommer. Klip klapperne er især praktiske, når man er på stranden eller ved poolen. Fordelen ved klip klappere fremfor almindelige sandaler er først og fremmest, at det er hurtigere at tage af og på. Derudover oplever man en enorm frihed til fødderne med et par klip klappere. Som udgangspunkt anbefaler vi, at man både køber et par sandaler og klip klappere, da sandaler er langt mere praktiske til gåture.

Reef – Information

Hvor meget ved du egentlig om Reef, udover at de producerer sandaler og klipklappere? Vidste du, at Reef ligner nu er den førende producent af slippers? Reef producerer primært sko, sandaler og klip klappere til både mænd, kvinder og børn. Inspirationen kommer fra surferverdenen, hvor der især er fokus på komfort. Det tager ikke mange sekunder at tage et par Reef klip klapper af og på, hvilket er en stor fordel. Deres produkter er især kendt for de stødsabsorberende såle samt det vævet stof mellem tæerne. Reef klip klappere ligger som udgangspunkt i en prisklasse, der hedder fra 300 kr. til 500 kr. Der er altså ikke tale om discount, men derimod fodtøj i høj kvalitet.

Lige når det gælder klip klappere er det en god ting at gå efter kvalitet. Køber du et par billigere klip klappere til 100 kr., så risikerer du, at de går i stykker og / eller bliver grimme efter få uger. Der er nemlig mange af de billige klip klappere, der bliver affarvet efter nogle få dage i solen. Min erfaring med Reef klip klappere er, at de kun bliver påvirket meget lidt af solen farvemæssigt.

Vil du vide endnu mere, så tag og klik forbi deres hjemmeside: http://www.reef.com/

Reef klip klappere – Børn, mænd og kvinder

Som vi tidligere har nævnt, så producerer Reef fodtøj til både mænd, kvinder og børn. Designet og kvaliteten er nærmest den samme, så man kan forvente det samme af skoene, uanset om man køber det til mænd eller kvinder. Vi har udvalgt nogle specifikke produkter fra Reef, som vi gerne vil dele med jer.

Reef klip klapper

Pris: 349 kr.

Forhandler: Eshoes.dk

Som du nok har regnet er klip klapperne til venstre henvendt til kvinder. Det er nogle meget traditionelle sandaler i sort med pink detalje. Der er brugt noget meget specielt skumlignende materiale i den indvendige sål, hvilket er utrolig rart for foden. Dette materiale gør at foden tilpasser sig sålen, så komforten er helt fantastisk. Få sekunder efter du har taget dine klip klapper af, vil de igen finde sin almindelige form. Der er en lille højdeforskel på cirka 5 mm bagtil. Dette er noget man har valgt at gøre for at forbedre komforten.

Den udvendige sål består af naturgummi, som er meget slidstærkt. Remmen er i tekstil med pink glimmer. Den oprindelige pris er 399 kr., men forhandlerne har lige nu 13 % rabat på disse Reef klip klapper til kvinder.

 

 

 

 

 

 

Reef sandaler mændPris: 349 kr.

Forhandler: Eshoes.dk

Så fandt vi naturligvis også et par Reef klip klappere til mænd, som er sorte med hvide-, grønne- røde- og gule detaljer. Bagtil er der påtrykt et Reef mærke, mens remmen består af farverne rød, gul, grøn og sort. Modellen hedder ForteRasta og er en af mændenes favoritter. Både den indvendige- og udvendige sål består af hundrede procent naturgummi, hvilket er meget naturligt for et par slippers. Designmæssigt er det et par moderne klip klappere, som vil passe til alle mænd.

Undersålen er i hårdt gummi, så de ikke bliver slidt de første par år. Alt i alt er det et par solide slippers, som kan holde til lidt af hvert.

 

 

 

 

 

 

Reef klip klapper

Pris: 199 kr.

Forhandler: Eshoes.dk

Designmæssigt skiller disse Reef klip klappere til børn sig rigtig meget ud i forhold til de slippers til mænd og kvinder. Der er benyttet farverne grøn, gul, grå, hvid og sort, som tilsammen har skabt et rigtig cool look. Som du kan se på det lille skilt i hjørnet er det en nyheds, som kommer fra den nyeste kollektion. Disse slippers giver rigtig god støtte til fødderne og er nemt for barnet at tage både af og på. Sålen er utrolig blød og behagelig for fødderne. Materialet er egnet til både vand og sol, som ikke påvirker kvaliteten.

Reefs mission er deres produkter kan bruges til leg og morskab. Vil du købe et par billigere par Reef klip klapper til børn, så bør du købe nogle af de slippers fra de gamle kollektioner.