Regnfrakke dame
19 december, 2013

Regnfrakke dame

By Billig-Mode.dk

Regnfrakker til damer

ForhandlerRegnfrakker til damerLæs mere / Gå til forhandler
Zalando.dk kan byde på regnfrakker til damer fra mærker som The North Face, Five Seasons, Icepeak og mange flere. Hvis du leder efter en regnfrakke i god kvalitet til en fair pris, så anbefaler jeg denne forhandler.
Hos E-Shoes forhandler de næsten udelukkende regnfrakker til kvinder fra mærket Ilse Jacobsen. De har et meget stort udvalg og har næsten altid nogle skarpe tilbud.


Du er kommet ind på denne artikel, fordi du leder efter en ny regnfrakke. Hvis det er korrekt, så vil du kunne få meget glæde af denne artikel, som netop handler om regnfrakker til damer. I et land som Danmark bør man eje en regnfrakke, hvis man ikke vil komme drivvåd hjem efter en lang arbejdsdag. Jeg vil komme med mine bedste anbefalinger til regnfrakker i forskellige prisklasser, så du kan finde en regnfrakke, der passer til dit budget.

Regnfrakker til damer

Først kunne det være aktuelt at få det på det rene, hvad en regnfrakke egentlig er. Derudover er der sikkert mange, der godt kunne tænke sig at vide forskellen på en regnfrakke og en regnjakke. Sandheden er, at der ikke er den store forskel på en regnfrakke og en regnjakke. En frakke er kendetegnet ved at være forholdsvis lang, og det gælder også for regnfrakker. Pointen er dog den samme, for det gælder om at beskytte sit tøj mod regnen. Der findes nemlig ikke dårlig vejr, men kun dårlig påklædning. Den sætning har du sikkert hørt hundrede gange før, men det er ikke desto mindre sandt. Hvis man bare klæder sig ordentlig på til vejret, så behøves regnvejret ikke ødelægge dagen.

Årsagen til at vi har valgt udelukkende at holde fokus på regnfrakker til damer og ikke børn og mænd er, at det uden tvivl mest er kvinder, der bruger deciderede regnfrakker. Vi har været både kigget og testet en lang række regnfrakker for at finde de absolut bedste til damer. Vi er specielt imponeret over Ilse Jacobsen, Danefæ og  …

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen er et af de tøj- og skomærker, som vi er rigtig stolte af i Danmark. Ilse Jacobsen har eksisteret siden 1993 og er i dag kendt for især gummistøvler, regnjakker og vinterjakker. Helt generelt er Ilse Jacobsen kendt for overtøj og støvler, som er praktisk til det nordiske klima.

Der findes to typer af Ilse Jacobsen regnfrakker – Nemlig de klassiske regnfrakker i naturgummi og de tradtionelle i Softshell. Min umiddelbare opfattelse er, at udvalget af Softshell er størst. Regnfrakkerne i naturgummi er mere eller mindre udgået, mens jakkerne i Softshell tordner frem. For at hjælpe dig med at finde ud af om du bør købe en regnjakke i softshell eller naturgummi, vil jeg lave en kort gennemgang af to regnjakker herunder.

Softshell

Regnfrakke dame

 

Ovenfor du ser et eksempel på en Ilse Jacobsen regnjakke til damer i Softshell. Der er tale om en meget traditionel regnjakke fra Ilse Jacobsen, som udover rosa også kan købes i marineblå, beige, sandfarvet, army, brun, mørkegrøn, sort og lilla. Du kan altså næsten få denne regnfrakke i alle tænkelige farver. Der skulle hvert fald være en god chance for at finde en passe, som du kan lide. Som du kan se er der tale om en ret lang regnfrakke, som næsten går ned til knæene.

Af detaljer kan der nævnes en vandtæt hætte med elastik snøre, store sidelommer med lynlås, lynlåslomme på ærmet. Frakken er både blød og varm, samtidig med at den er 100 % vandtæt. Rent designmæssigt er der tale om en meget elegant og feminin regnfrakke, som vil kunne klæde enhver dame.

Prisen er 1399,75 kr. hos Smartgirl.dk

Naturgummi

Ilse Jacobsen regnfrakke

 

Det var faktisk ikke helt nemt at finde en forhandler, hvor man kunne købe regnfrakker i naturgummi, men det lykkedes til sidst. Ovenfor ser du et eksempel på en Ilse Jacobsen regnfrakke til damer i naturgummi. Der er tale om en meget frisk regnfrakke i en neongrøn farve, der uden tvivl vil skabe opmærksomhed i gadebilledet. Det kan være svært at se på billedet, men frakken har både lynlås og knapper til, så regnfrakken holder tæt.

I takt med at softshell regnjakkerne er blevet mere og mere populære, er jakkerne i naturgummi faldet i popularitet. De få forhandlere der rent faktisk har flere jakker i naturgummi tilbage har oftest nogle gode tilbud. Denne regnfrakke til damer er pt. nedsat med 25 %, hvilket giver den en pris på 749 kr. Forhandleren er Eshoes.dk

Danefæ

Regnfrakke dame

Mens man kan finde et stort udvalg af Ilse Jacobsen regnfrakker på nettet, er det knapt så nemt at finde Danefæ regnfrakker til damer. Efter min mening er der alt for få forhandlere af Danefæ regnjakker til kvinder i forhold til, hvor stor efterspørgslen er. Vi har dog stødt på Smartgirl, som har et lille udvalg af regnfrakker fra Danefæ.

På billedet ser du en navy blå regnfrakke med lyserøde / pinke prikker over hele jakken. Udover det lidt anderledes design er der ikke særlig mange detaljer, som kan fremhæves ved denne frakke. Dog er der selvfølgelig hætten, lynlås fortil og lynlåslommer fortil. Kvaliteten er 100 % polyester. I forhold til vandtæthed og åndbarhed er det en verdensklasse flyvedragt. For både vandtæt- og åndbarhed er den nemlig testet til 8000 mm.

Frakken koster 1099,75 kr. hos Smartgirl inkl. levering.

Relevante links:

http://www.ilsejacobsen.com/

http://livsstil.dk.msn.com/style/de-fedeste-regnfrakker-i-denne-s%C3%A6son-1