Reima tec flyverdragter
13 oktober, 2013

Reima flyverdragt udsalg

By Billig-Mode.dk

Reima tec flyverdragter Reima flyverdragt

De sidste par måneder har vi haft meget fokus på flyverdragter, da det er en meget praktisk beklædningsgenstand til denne årstid. Sidst handlede det om Hummel flyverdragter, mens det denne gang skal handle om Reima flyverdragter. Hvis du leder efter udsalg og tilbud på Reima flyverdragter, så vil det være fordelagtigt at læse hele artiklen, da vi længere nede kommer ind på relevante udsalg.

Reima flyverdragter udsalg

Reima

Reima er en finsk producent af børnetøj, som har eksisteret siden 1944. Alle produkterne fra Reima er både udviklet og designet i Finland.  Selve producenten af tøjet foregår primært i Kina og andre lande i Fjernøsten, hvor Reima naturligvis har nogle kvalitetskontrolenheder. Reima går meget op i at foretage kvalitetskontrol, da en af kendetegnene ved Reima produkter er deres høje kvalitet. Reima har fokus på at deres produkter skal være bæredygtige og skal kunne sikre børns velvære.

De ønsker desuden at børn skal kunne bevæge sig frit i alle slags vejrforhold – solskin, slud, sne, regn, mudder osv. Selvom producenten producerer tøj til alle årstider, så er de mest kendt for Reima flyverdragter. I dag er Reima en af de absolut største producententer af børnetøj i norden. Producenten har altid de dygtigste eksperter og dommere til at teste deres tøj – nemlig børnene selv. Ved at arbejde tæt sammen med børnene og lytte til deres meninger om f.eks. en flyverdragt, kan de gøre deres flyverdragter endnu bedre.

Reima flyverdragter udsalg

Reima flyverdragter

Du har måske tænkt en smule over, hvorfor vi var valgt at skrive en artikel kun om Reima flyverdragt? Til det spørgsmål er der et rigtig godt svar, da det på ingen måde er tilfældigt, at vi netop har valgt at koncentere os om flyverdragter fra mærket Reima.

Reima er bare en af mange tusinde producenter af flyverdragter, men på flere punkter skiller Reima sig ud, hvilket er årsagen til den store succes. For mange vil det sommetider være svært at se forskel på en dyr- og en billig flyverdragt. Udadtil behøves der ikke være så meget forskel, men Reima flyverdragter skiller sig ud fra mængden ved deres gode pasform og enestående kvalitet. Specielt kvaliteten er der rigtig meget forskel, og lige netop ved flyverdragter fra denne producent, bliver der kun brugt det bedste af det bedste materiale. Dette påvirker selvfølgelig også prisen en smule, men Reima flyverdragter er uden tvivl prisen værd, som jeg vil komme lidt mere ind på senere i artiklen.

Reima tec flyverdragter, som de også kaldes kan købes i to forskellige modeller. De to forskellige modeller hedder henholdsvis Boby og Winnie. Mange tror umiddelbart at Boby er for drenge, mens Winnie er for piger, men det er ikke altid tilfældet. Reima producerer både flyverdragter, der er henvendt til ét køn, samtidig med at de også kender producerer unisex flyverdragter. Inde på forhandleren som vi har linket til, kan du sortere i køn, således at du kun ser flyverdragter til drenge eller piger.

Reima flyverdragter tec er både vind- og vandtætte. Flyverdragterne er desuden lavet i åndbart materiale, således at dit barn ikke får det dårligt og samtidig kan holde varmen. Underdelen af Reima tec flyverdragter er lavet af noget materiale ved navn “Duraplus”, som er slidstærkt og sikre flyverdragten lang levetid. De fleste flyverdragter vil have både lynlåslukning og knapper foran, så dit barn er endnu bedre beskyttet mod kulden. Derudover plejer Reima tec flyverdragter også at have et par praktiske lommer med lynlåslukning.

Vi har nævnt at der findes to forskellige modeller af Reima flyverdragter, som er Winnie og Boby. Nedenfor vil vi kigge nærmere på disse to modeller og kigge på fordele og ulemper ved dem.

Reima flyverdragter udsalgWinnie

Reima flyverdragt

 

Som du nok har regnet ud udfra overskriften, så er der tale om en Reima flyverdragt fra modellen Winnie. Denne flyverdragt er bare et eksempel, da man også kan købe flyverdragter fra modellen Winnie i en lang række andre farver som pink, linegrøn, brun, blå og mange andre flotte farver.

Dette er en ensfarvet flyverdragt i sort, som er en unisex-model. Det er en af de ganske få flyverdragter fra Reima, der både er til drenge og piger. Det har højst sandsynligt noget at gøre med den neutrale farver, som hverken skriger af femininitet eller mandlighed. Rent visuelt kan man først og fremmest se at flyverdragten har sammensatte hvide striber over begge ærmer og brystkassen. Derudover kan man skimte et hvidt R under højre knæ.

Flyverdragten har en masse praktiske og moderne detaljer som gode reflekser, 2 store lynlåslommer fortil, stor og aftagelig hætte, gummistropper under fødderne. Derudover har flyverdragten ekstra varmestykker på numsen.

Reima tec flyverdragter er testet til at kunne holde dit barn varm til -30 grader. Der er altså tale om en flyverragt, som både er praktisk herhjemme, men uden tvivl også på skiferien, hvor temperaturer oftest er under -10 grader. Der er altså ingen fare for at dit barn kommer til at fryse i en flyverdragt fra Reima.

Flyverdragten kan vaskes og tørretumbles efter behov – husk dog altid at følge anvisningen. Selvom det er muligt både at vaske og tørretumble Reima flyverdragter, så bør man ikke gøre det på ofte, da det kan svække kvaliteten.

Modellen “Winnie” er både vind- og vandtæt samtidig med at den er testet til et vandsøjletryk på 10000 mm og en åndbarhed på 5000 mm. Kender du ikke så meget til vandsøjletryk og åndbarhed, så kan jeg fortælle, at det er meget optimalt for en flyverdragt.

Reima flyverdragter fra Winnie vil i langt de fleste tilfælde koste 999 kr. Dog kan man være heldig at finde gode tilbud, hvor man kan spare et par hundrede kroner.

Forhandler: Kids-World.dk

Boby

Reima tec flyverdragter

 

Den anden model fra Reima hedder Boby, hvor pink er en af de farver, du kan vælge mellem. Udover pink kan du også købe “Boby” flyverdragter i brun, pink, lilla, blå, mørkegrå og marineblå og mørkegrå. Der er altså farver både for piger og drenge. Man behøves ikke argumentere særligt meget for at overstående Reima flyverdragt er mest henvendt for piger.

Der er tale om en meget enkel flyverdragt meget et “R” på venstre bryst. Desuden har flyverdragten en lille lynlåslomme ved brystet. Flyverdragten har to lynlåse fortil, som gør det nemmere at få flyverdragten af og på. For at undgå at barnet skal blive kold ved at sidde ned, har denne flyverdragt ligeledes ekstra varmestykker ved numsen. For at undgå at der trænger for meget kulde ind sidder flyverdragten tæt ved ærmer og fod.

Yderstoffet består af 65 % polyamide og 35 % polyurethane. Inderstoffet består af 100 % polyamide, mens foeret er af 100 % polyester.

Prisen for denne flyverdragt er 899,95 kr. – altså 100 kr. end modellen “Winnie”.

Forhandler: Kids-World.dk

Reima flyverdragt udsalg

Vi ved at der er mange, der klikker forbi denne artikel, fordi de leder efter gode tilbud på Reima flyverdragter. Derfor har vi selvfølgelig været ude og lede efter attraktive tilbud til dig. Normalt er Reima ikke det mærke man finder flest tilbud, men ikke desto mindre, er det muligt at finde nogle gode tilbud. Vil du finde finde Reima flyverdragter udsalg, så anbefaler vi at klikke forbi forhandleren, som vi har linket til i artiklen.

Det er lykkedes os at finde tilbud, hvor du kan spare op til 50 % på moderne flyverdragter fra Reima. Kender du til andre gode tilbud på Reima, så hører vi meget gerne fra dig.

Størrelser

Reima flyverdragter kan købes i str. 68 til 134. Nedenfor har jeg lavet en lille oversigt over de størrelser, som du kan få hos den anbefalede forhandler:

 • 68
 • 74
 • 80
 • 86
 • 92
 • Str. 98
 • Str. 104
 • Str. 110
 • 116
 • 122
 • 128
 • 134

Som du kan se er det muligt at købe Reima flyverdragter i en lang række forskellige størrelser. Der skulle derfor være en god chance for, at du kan finde en størrelse, som passer til dit barn. De mest eftertragtede størrelser lige i øjeblikket er str. 110, 94 og 110.

Relevante links

Reima – Officielle hjemmeside

Dyre flyverdragter dumper i test – undtagen Reima (Søndagsavisen)