remington
25 juli, 2014

Remington glattejern

By Billig-Mode.dk

Billig-Mode.dk udgav tidligere på året en stor test af glattejern, hvor vi bl.a. omtalte et Remington glattejern. Vi er sidenhen blevet store fans af glattejern fra Remington og synes, at mærket fortjener en artikel for sig selv. I denne guide kan du forvente at blive præsenteret for nogen af mest populære glattejern fra producenten, Remington.

remington gjattejern tilbud

De bedste Remington glattejern

 

remington glattejernModel: S9500

Pris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

En af vores favoritter er denne S9500, som bliver solgt i tusinde af eksemplarer i Danmark. Det er et glattejern i eksklusivt design med professionelle egenskaber, som man kender fra sin yndlingsfrisør. Denne model skiller sig ud ved at have bevægelige plader og keramisk belægning med ægte perlestøv.

Varmeindstillingen foregår digitalt via et moderne LCD display. Den mulige temperatur strækker sig fra 150 og op til 235 grader. Dermed er det et glattejern, der kan bruges til alle hårtyper. Den er endda udstyret med en temperaturlås, som sikrer konstant varme.

Når man skal købe et nyt glattejern, skal man især være opmærksom på opvarmningstiden. Ved denne model tager det blot 10 sekunder, før det er klar til at blive brugt.

Af andre detaljer kan der nævnes auto sluk efter en times inaktivitet og pladelås. Ledningen er hele 3 meter lang og ikke mindst drejbar, så du ikke behøves stå lige op af stikkontakten.

Øvrige fordele ved at købe dette glattejern:

  • Længere holdbarhed (5x i forhold til standard belægning)
  • Spændingen er henvendt til at kunne bruges i hele verden
  • Glattere glid gennem håret (8x)
  • Lange plader på 110 mm

Garanti: 5 år (udvidet)

 

remingtonModel: S6600

Pris: 417 kr.

Forhandler: Wupti.com

I den lidt billigere prisende har vi S6600, som er et glattejern i moderne sort / pink design. Denne styler kan klare alle former for frisurer, uanset om du ønsker glat-, krøllet- medium- eller lange krøller. Den ene dag kan du lave de flotteste krøller med, mens du den anden dag kan lave yndige bølger i håret. Mulighederne er mange, og du har dermed mulighed for at følge tidens trends.

Varmeindstillingerne strækker sig fra 150 til 210 grader. Opvarmningstiden er på 15 sekunder, så det er næsten det samme som den forrige model. Med i pakken får du en varmebeskyttende opbevaringspose, hvilket er ganske praktisk.

Vær dog opmærksom på at garantiperioden ikke er lige så lang som f.eks. S9500. Det kan derfor være en idé at give lidt flere penge for et glattejern med en garantiperiode på 2 år ekstra.

 

Garanti: 3 år

 

glattejern remingtonModel: S5500 

Pris: 379 kr.

Forhandler: Wupti.com

Endnu et eksempel på et moderne, Remington glattejern i sort design. Det er et effektivt glattejern med opvarmning på 15 sekunder. Det er med keramisk belægning, som sørger for skånsom styling. Den har 10 forskellige temperaturindstillinger, så den er praktisk til alle hårtyper og kan bruges til at lave en lang række looks.

Ledningen er 180 cm. lang, hvilket er en udmærket længde. Den har ligeledes autosluk og et smart LCD-display. I forhold til den lave pris er dette Remington glattejern et glimrende køb. Ligesom ved de andre omtalte glattejern er levering inkluderet i prisen.