2 november, 2015

Rent tøj og rent hjem

By Billig-Mode.dk

Det er de færreste mennesker, som ikke vil sætte pris på rent hjem og rent tøj.

Uanset alder og køn, så kan du bevare et rent hjem og rent tøj ved blot at have en vis viden omkring optimal rengøring.

I denne artikel kan du læse en masse praktiske rengøringstips, som du kan drage nytte af, når du skal rengøre dit hjem og tøj.

Rengøring af porcelæn o.l.

Når du skal rengøre porcelæn – tallerkner, bestik, glas o.l,, så er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du rengører det. Den mest effektive (og nemmeste) måde at vaske porcelæn på er naturligvis ved at putte det i en opvaskemaskine. Er du ejer af en vaskemaskine, bør du naturligvis anvende den, når du skal sikre den mest effektive rengøring. I den forbindelse er det særdeles vigtigt, at du anvender nogle gode opvasketabs til formålet. Du skal bruge opvasketabs, da disse tabs netop er udviklet til at være effektiv til at fjerne snavs og fedtrester.

Rengøring af tøj og møbler

Selvom rent porcelæn er vigtigt, så er det mindst lige så vigtigt med rent tøj og møbler. Holder du meget af dit tøj, så er det vigtigt, at du vasker det korrekt. Før du smider dit beskidte tøj ind i vaskemaskinen, bør du derfor orientere dig omkring, hvor mange grader tøjet kan tåle. I den forbindelse skal du også overveje, om noget af tøjet kan smitte af på det øvrige tøj.

Det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at holde dine møbler rene og pæne. Skal du sikre effektiv rengøring af dine møbler, vil det være en fordel, hvis du ejer en støvsuger og en damprenser. Har du specialmøbler, skal du være ekstra opmærksom på, hvordan du rengører den. Der er f.eks. mange møbler, som ikke kan tåle at blive rengjort af en klassisk damprenser.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret