28 juni, 2017

Find den rigtige kaffemaskine til din arbejdsplads

By Billig-Mode.dk

image006-1

Det er de færreste medarbejdere, som trives godt uden kaffe i løbet af arbejdsdagen, hvorfor kaffemaskinen bør være fast inventar på enhver arbejdsplads.

Der findes kaffemaskiner til både mindre og større arbejdspladser, så din helt store udfordring er at finde en kaffemaskine, som vil kunne skabe glæde på netop din arbejdsplads.

Køb eller leasing af kaffemaskine?

De fleste virksomheder vælger at købe en kaffemaskine, men der er rent faktisk også mulighed for at lease en kaffemaskine. Det er et tilbud, som du kan overveje at benytte dig af, hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på én gang. Det er takket være leasing muligt at få lavet en betalingsordning, hvor du blot skal betale et mindre leasinggebyr hver måned. Du kan tilmed helt selv bestemme leasingperioden, som kan variere mellem 12 og 60 måneder. Det skal dog nævnes, at der er penge at spare ved at vælge en længere leasingperiode.

Den ene betalingsmulighed er ikke nødvendigvis mere rigtig end den andre, da der er mange individuelle faktorer at tage hensyn til. Du bør på forhånd sætte dig grundigt ind i, hvilke fordele og ulemper der er ved de to betalingsmuligheder, så du nemmere kan træffe en klog beslutning.

Jacobs Douwe Egberts Professional Danmark er en af de virksomheder, som tilbyder både køb og leasing af kaffemaskiner i forskellige prisklasser. Forhandleren byder på en masse forskellige fordele, som du får et kort overblik over herunder:

  • Stort udvalg af kaffemaskiner til erhverv
  • Altid kort svartid (svar inden for 2 timer i hverdagen)
  • Skræddersyede løsninger (der bliver lyttet til personlige behov og ønsker)

Læs de fede kaffemaskiner her (kontakt forhandleren for mere information)

Husk også kaffen

Din arbejdsplads får ikke meget glæde af en kaffemaskine uden dertilhørende kaffe, så det skal du selvfølgelig også sørge for at købe. Det er en smagssag, om man er mest til den ene eller anden type kaffe, hvorfor det er hensigtsmæssigt at købe forskellige typer af kaffe.

Instant, espresso, promesso og cafitesse er blot eksempler på nogle af de varianter, som er repræsenteret i det store udvalg af kaffe. Du kan med fordel rådføre dig med dine medarbejdere, før du køber kaffe til arbejdspladsen.