rullekrave til mænd
23 april, 2015

Rullekraver til mænd

By Billig-Mode.dk

rullekravebluser

Et af tidens største trends er trøjer med rullekrave til mænd. Disse trøjer er også kendt som turtleneck, som er det engelske ord for rullekrave. De omtalte trøjer med rullekrave har været populære på det amerikanske i en lang årrække. Det er først de seneste år, at rullekraverne også er blevet et hit i Danmark. Trøjer med rullekrave kan købes til både mænd og kvinder, men vi vælger ikke desto mindre at fokusere på rullekraver til mænd. I det kommende afsnit vil vi præsentere dig for de mange flotte rullekraver, som vi har udvalgt til denne artikel. Efterfølgende vil du kunne læse alt omkring trenden og historien med rullekraver / turtleneck.

rullekrave mænd tilbud

Rullekrave mænd – De mest populære modeller

rullekrave mændProducent: Jack & Jones

Type: Sort rullekrave

Pris: 239 kr. (Vejledende pris: 299 kr.)

Forhandler: Zalando.dk

En sort rullekrave er næsten et must-have i denne tid, hvor rullekravebluser igen er et stort hit til mænd. Her er der mulighed for at købe en billig turtleneck, som er med normal længde og regular fit pasform. Denne rullekrave fra Jack & Jones kan også købes i grå, hvis du allerede ejer en sort rullekrave. Blusen er fremstillet af 70 % bomuld og 30 % viskose.

I sammenligning med den vejledende pris kan du lige nu spare 20 % på denne flotte trøje med rullekrave. Selvom denne rullekrave er i den lave prisende, så kan du forvente, at kvaliteten er yderst tilfredsstillende. Det er en rullekrave i tidsløst design, som kan bruges til alle anledninger.

Strik rullekrave

rullekrave strikProducent: edc

Pris: 559 kr. (Vejledende pris: 699 kr.)

Forhandler: Zalando.dk

I den lidt dyre prisende har vi kigget på en lækker rullekrave i strik til mænd. Denne striktrøje med rullekrave er fra edc by Esprit, som tilbyder et stort udvalg af rullekraver i høj kvalitet.

Denne bluse med rullekrave er fremstillet af 58 % bomuld, 32 % polyakryl og 10 % uld. Hvis du vil have en god og varm rullekrave i strikkvalitet, så vil denne rullekrave være et oplagt valg.

 

 

Hvid rullekrave

hvid rullekraveProducent: Marc O’Polo

Pris: 1036 kr. (Vejledende pris: 1295 kr.)

Forhandler: Zalando.dk

Der er ligeledes rigtig mange, som leder efter hvide rullekraver til mænd. Her er et eksempel på en hvid rullekrave, som er i enestående høj kvalitet. Mærket er Marc O’ Polo, som også har lavet denne rullekravebluse til mænd i sort. Det er en meget blød rullekrave, som er fremstillet af 100 % bomuld.

Den kan vaskes ved 30 grader, men den er ikke egnet til at komme i tørretumbler eller stryges. Der er foreløbigt skrevet én anmeldelse af denne bluse hos forhandleren. Her skriver en norsk kunde, at den er varm og god at have på, ligesom han roser den høje kvalitet. Ligesom det har gjort sig gældende for de andre rullekraver til mænd, kan du også spare 20 % på denne model.

Trenden og historien omkring trøjer med rullekrave

Som vi lovede i indledningen, vil vi komme ind på historien og trenden omkring de populære trøjer med rullekrave til mænd. Rullekraveblusen kom første frem i 1970’erne, hvor den var et hit blandt hos både mænd og kvinder i en lang aldersgruppe. I 1980’erne var der ikke særlig mange danskere, som brugte rullekraver i hverdagen, men den trend vendte tilbage igen i 1990’erne. I dette årti var der rigtig mange interessante personligheder, som anvendte trøjer med rullekrave som en del af deres påklædning. Rullekravetrøjen er en klassiker, som vil være populær i én periode, og mindre populær i en anden periode.

Kigger man på trenden anno 2015 / 2016, så er det blevet populært at gå på med rullekrave igen. I øjeblikket finder man et stort udvalg af rullekraver, som både kan købes i stribet design, strikkvalitet, printet og naturligvis ensfarvede rullekraver. Dog er der andre fordele ved rullekraver end blot udseendet. En trøje med rullekrave er nemlig ganske praktisk, da den vil kunne holde din hals varm i vinterperioden.

Du kan med fordel handle rullekraver til mænd hos Zalando.dk. Hos forhandleren får du nemlig 20 % rabat på samtlige rullekravebluser til herre. Hos forhandleren kan du bl.a. shoppe rullekraver fra disse mærker:

  • G-star
  • Jack & Jones
  • Solid
  • Tom Tailor
  • Hugo Boss

Læs mere om den tilbagevendende trend her: Jyllands-Posten.dk: Rullekraven rocker igen