Glad kvinde med smukt hår
8 november, 2019

Så meget betyder dit smil og tænder for din fremtoning

By Billig-Mode.dk

Din fremtoning har rigtig stor betydning for andres opfattelse af dig. Er du derfor interesseret i at gøre et godt indtryk hos såvel kommende kollegaer og venner som dates, så gør du klogt i at sætte fokus på din ydre fremtoning. Det skal i den anledning siges, at vi ikke opfordrer nogen til at betale i dyre domme for plastikoperationer osv. Man skal acceptere, at man er, som man er, men samtidig ikke være bange for at gøre en indsats for at arbejde med ens fremtoning, hvis man skulle føle behov for det.

Hvad vil du gerne signalere?

Hvad enten det er bevidst eller ubevidst, så vil du komme til at sende en lang række signaler til omverdenen. Hidtil fremmede mennesker vil helt automatisk danne sig et indtryk af dig ud fra dit udseende – typisk kigges der både på hår, skæg, tøj, smil m.v. Dette kan godt virke lidt angstprovokerende, men det er faktisk noget af det mest naturlige i verden og derfor ikke noget, man skal frygte.

En rigtig god idé er at overveje, hvilke signaler man gerne vil sende til omverdenen. Går du f.eks. rundt i beskidt tøj og er dine tænder helt gule, så vil du signalere dovenhed, manglende selvrespekt og dårlig hygiejne.

Vil du hellere signalere, at du er seriøs, velsoigneret og gerne vil frem i verden, så er du nødt til at klæde dig anstændigt, pleje dit hår og tænder samt huske deodoranten. Der skal ikke nødvendigvis så meget til.

Dine tænder er en stor del af dit udseende

Om man er glad for sine tænder eller ej, så er man nødt til at acceptere, at tænderne og smilet er en stor del af ens udseende. Noget af det første folk lægger mærke til er netop dine tænder – typisk sammen med øjnene og håret. Er du klar over dette, og forsøger du grundet dine tandproblemer at skjule dine tænder i dagligdagen, så bør du få gjort noget ved det.

Er du ked af dine tænders udseende grundet skævheder, misfarvninger eller noget helt tredje, så er der kun én ting at gøre; besøg din tandlæge. Med en tandbehandling eller fem kan man som regel gøre noget ved de mest udbredte tandproblemer. F.eks. vil en tandblegning kunne løse udfordringen med misfarvede tænder. Drejer det sig derimod om skæve tænder, så kan man få en usynlig bøjle, som vil rette tænderne op over tid.

Uanset om du henvender dig til en tandlæge i København eller i en helt anden by, så kan du være sikker på, at de gerne vil hjælpe dig med at opfylde din drøm om flotte(re) tænder. Der er altså håb forude, hvis du ikke er tilfreds med dit smil.

Kilde: www.tandnet.dk