Kvinde med rygsmerter
26 september, 2018

Sådan afhjælper holdningskorrigerende tøj smerter i ryggen

By Billig-Mode.dk

Har du, som utroligt mange danskere, ondt i ryggen til dagligt? Så kan det være, at du skal overveje, om en investering i en såkaldt holdningskorrigerende t-shirt kunne gavne. Det er nemlig begyndt at blive en ganske udbredt tendens, at danskere med smerter i ryggen vælger at afprøve disse specielle t-shirts. Men hvad er det egentlig, det går ud på, og er der hold i rygterne om, at disse t-shirts virker? Vi har valgt at tage et kig på det.

Få en bedre kropsholdning med holdningstrøjer

I bund og grund handler det om, at vi danskere er blevet for dårlige til at have en sund kropsholdning. I takt med at smartphones, tablets og små bærbare computere er blevet dagligdag, er vi blevet dårlige til at holde ryggen rank. Vi kryber os derimod hen over de små enheder, og derved skabes et sundhedsmæssigt problem for en stor del af befolkningen.

Med en holdningstrøje fra MyPosture er det eksempelvis muligt at få rettet ryggen op. Med andre ord går denne holdningstrøje ind og sørger for, at ryggen og skuldrene ikke kryber sammen. Derfor vil kroppen automatisk vænnes til at holde kroppen rank. MyPosture er en af de mest populære producenter i Danmark af disse produkter, og at dømme ud fra virksomhedens TrustPilot profil, så er kunderne svært glade for både produkterne og servicen.

Fysioterapeuter og specialister anbefaler metoden – men det er med et forbehold

Du har måske læst ude i medierne, at fysioterapeuter og specialister anbefaler holdningskorrigerende tøj. Det er også ganske rigtigt, at flere eksperter har været ude og sige positive ting om opfindelsen – man må dog huske på, at en holdnings t-shirt ikke må stå alene. Det er utroligt vigtigt, at man husker at træne ryggens muskulatur, da det ikke er noget, som trøjerne gør for en.

Trøjerne er gode til at huske kroppen på, at man ikke må synke sammen. Men reel træning af ryggen skal ske via øvelser, som du eksempelvis kan få af din fysioterapeut eller via YouTube. Du kan eksempelvis se nedenstående video som inspiration – der findes et hav af disse slags videoer. Sæt en time af og tjek videoerne igennem på YouTube.