Designertaske
3 januar, 2019

Sådan får du råd til mere tøj

By Billig-Mode.dk

Det er altid fedt at kunne købe noget mere tøj til garderoben. Følelsen af at have et nyt stykke tøj på for første gang er noget helt særligt, og der er næsten intet bedre. Men det kan være dyrt at købe nyt tøj hele tiden, og helt afhængigt af hvor du køber dit tøj, er det altså heller ikke en helt bæredygtig hobby at have. Men heldigvis er der også masser af muligheder for at shoppe – også hvis du gerne vil passe på både pengepungen og miljøet.

Inden du shopper

Det kræver lidt planlægning og måske en lille adfærdsomlægning, hvis du gerne vil begynde at shoppe på en måde, som er bæredygtig for både miljøet og din økonomi. Det er langt nemmere at værdsætte sit tøj, hvis man har styr på det tøj, man har. Derfor starter denne rejse med at rydde op i alt det tøj, du allerede har. Organisér det i kategorier og sørg for, at du nemt kan finde rundt i det tøj, du har. Hvis der er noget af tøjet, du ikke har brugt i minimum et år, så skal du af med det. Du kan prøve at sælge tøjet på nettet. Det er nemt og en rigtig god måde at få lidt ekstra penge i budgettet. På den måde kan du omsætte dit gamle tøj, som du aldrig bruger, til noget nyt tøj, som du kan blive rigtig glad for.

Efter du har ryddet op, vil det måske også være lidt tydeligere for dig, hvis der er nogle ting, du mangler i din garderobe. Så kan du shoppe målrettet efter langærmede trøjer eller sorte nederdele. Du kan også lægge et budget, så du har et overblik over, hvilke penge du kan bruge på at købe nyt tøj. Hvis dit budget ikke hænger helt sammen, så find ting i dit hjem, du ikke længere har glæde af og sælg dem. Du kan også tjekke nogle online casinoer ud – der er rig mulighed for at finde nogle gode bonuskoder, så du kan få en god gevinst.

Imens du shopper

Én ting er at forberede sig, inden du tager ud for at shoppe. Men noget, der er lige så vigtigt, er, at du også tænker dig om, imens du shopper. Her er der nemlig også rigtig meget at hente både på miljøkontoen og bankkontoen.

Hvis du vil spare penge, er der to rigtig vigtige tips. Det første er, at du skal sørge for at holde øje med gode tilbud. Der er næsten altid nedsatte ting i butikkerne, så du skal sørge for at holde øje med dem. Der kan være rigtig mange penge at spare Særligt, hvis du vælger at shoppe i udsalgssæsonerne.

Du kan også vælge at prøve lykken i genbrugsbutikkerne. Her kan man finde mange gode ting, og de helt klare fordele er, at det er mindre miljøbelastende end at købe nyt tøj samt, at det er rigtig godt for pengepungen. Der findes flere slags genbrugsbutikker. Hvis du bare er på jagt efter almindeligt tøj, kan du kigge i de gængse af slagsen, men du kan også finde nogle mere luksuriøse af slagsen, som forhandler brugte mærkevarer.