mode_nyheder
15 juli, 2019

Sådan finder du billig mode online

By Billig-Mode.dk

Vi har nok alle drømt om det. Den helt perfekte garderobe, som altid indeholder de nyeste og fedeste styles – lige i vores stil og de farver, der matcher vores personlighed. Men disse drømme stopper umiddelbart straks, når man undersøger, hvad mange af de nyeste styles koster. Her er det ikke unormalt, at et simpelt outfit skal koste mange tusinde kroner – i hvert fald ikke hvis du vil have mærkevarer i god kvalitet. Men hvordan får man så en fed garderobe med skøn mode uden at blive ruineret økonomisk? Netop dét vil jeg forsøge at give dig svar på i denne artikel. Vi giver dig tips til at shoppe de lækreste nyheder til en billig pris!

Kig dig omkring, før du handler

Første tip er meget simpelt, men desværre et mange glemmer. Det handler om, at du skal kigge dig godt omkring, før du shopper. Der er utrolig mange webshops, som sælger mode, hvorfor der helt sikkert er flere steder, man kan få netop det stykke tøj, du sidder og kigger på. Og måske er det billigere for dig et andet sted. Måske har en anden webshop nogle gode tilbud, afholder et weekendudsalg eller blot tilbyder dig gratis fragt på din ordre. Alt sammen noget, som kan spare dig for mange penge, hvis du er heldig og rammer rigtigt.

Heldigvis finder der nemme sammenligningstjenester, hvor du hurtigt og nemt kan sammenligne priserne på mange webshops med blot ét enkelt klik. Det gør det legende let at finde det billigste valg af det modetøj, du sidder og kigger på og ønsker at få hjem til dig i din garderobe. Hvis du skal købe meget tøj ind, kan det ultimativt være utrolig mange penge at spare, hvis du blot kan skrælle fem eller ti procent af din ordrestørrelse ved at finde nogle gode rabatter eller måske få gratis fragt på din bestilling.

Undgå mærkevarer

Overskriften her skal tages med et gran salt. Sommetider kan mærkevarer levere nogle skarpe tilbud, og de kan såmænd også ofte være fair i deres priser. Tillige vil man typisk opleve, at kvaliteten her også er i top; og det gør jo dit tøjindkøb billigere på den lange bane, hvis du slipper for at skifte tøj, der er gået i stykker, ud flere gange årligt. Men derudover bør det noteres, at der er rigtigmange mærkevarer, som er meget dyre: Altså hvor du kan finde et alternativ, der er lige så godt, måske endda produceret på samme fabrik, men til en brøkdel af prisen. Og her må man gøre op med sig selv, hvad man mener et givent mærke omme bagi er værd.

Hvis den eneste forskel er mærket – og det er markant billigere og i samme kvalitet et andet sted – mener jeg ikke, at der er nogen årsag til at vælge mærkevaren frem for det billigere alternativ. Men også dette er naturligvis et spørgsmål om smag og behag, og mange finder en tryghed i at handle hos populære brands, fordi det har de gjort før, og fordi de store brands bruger mange penge på markedsføring og branding, så det er måske det første, du tænker på, når du skal have nyt tøj.