forlovelsesringe
1 juli, 2014

Sådan finder du billige forlovelsesringe

By Billig-Mode.dk

forlovelsesring forlovelsesringe billige forlovelsesringe

I denne artikel vil du kunne læse, hvordan du finder billige  forlovelsesringe. Først og fremmest vil vi hjælpe dig med at finde den helt rette forlovelsesring, som vælges ud fra en række forskellige parametre. Vi har tidligere skrevet en artikel vedrørende vielsesringe, som rent faktisk er to betegnelser, der dækker over de samme produkter. I sidste artikel satte vi primært fokus på, hvilke traditioner og betydninger der er forbundet med en vielsesring. Denne gang kan du forvente at læse en masse gode tips til, hvordan du udvælger den perfekte forlovelsesring.

forlovelvesringe på nettet

Valg af forlovelsesring

Du har måske endelig taget dig sammen til at tage springet og spørge din udkårne, om hun vil gifte sig med dig. Der er så mange følelser forbundet med en vielsesring, så det er vigtigt at gøre sig en masse overvejelser, inden man beslutter sig. Ringen fungerer som et symbol på jeres kærlighed, så man bør have hjertet med, når man skal købe en forlovelsesring. I de fleste tilfælde er det manden der frier og dermed ham, der skal ud og købe en forlovelsesring til sin kæreste. Traditionen tro skal manden købe en ring uden at kvinden opdager det, så kæresten kan altså ikke være med i valg af forlovelsesring. Der er dog også nogen, der beslutter sig for at købe forlovelsesringe i fællesskab. 

Design

Forlovelsesringen skal symbolisere din og din udkårnets kærlighed, så man bør gøre sig nogen tanke angående design. Man kan gøre klogt i at gå efter et tidsløst design, som man også synes er smukt mange år fremover. Du skal som nævnt vælge forlovelsesringen med hjertet, men du skal også have din kærestes smag med i tankerne. Såfremt du er på helt bar bund angående design, så kan du måske få hendes veninder eller familiemedlemmer til at hjælpe. Du skal i den anledning være helt sikkert på, at din hjælper ikke kan finde på at tale over sig til din kæreste. Dog er det vigtigt, at det er dig, der tager den endelige beslutning. 

Sten

Du skal beslutte dig for, om der skal sten i ringen eller ej. Skal det være diamanter eller skal det være en anden ædelsten? Dernæst skal du finde ud af, hvilken form stenene skal have. Der er mange muligheder, da stenene både kan være runde, firkantet, trekantet osv. Priser afhængig selvfølgelig af, hvilke ædelsten du vælger til ringen.

Størrelse

De fleste mænd har ingen anelse om deres kærestes ringstørrelse. Har du før købt en ring til din kæreste og er klar over i størrelsen, så bliver det ikke så svært. Det bedste man kan gøre er at tage en sin kærestes ringe med til guldsmeden og købe en forlovelsesring i samme størrelse. Hvis du synes det er lidt for risikabelt, findes der en anden alternativ måde. Find en af din kærestes ringe frem fra smykkeskrinet og tegn størrelsen på ringen på et stykke papir. Ved at medbringe papiret til guldsmeden, kan de hurtigt finde ud af den rette størrelse. 

Dit budget

Uanset hvordan man vender og drejer den, er det nødvendigt at have sit budget med i overvejelserne. Du gør dig selv en stor tjeneste ved at sætte et bestemt beløb af til forlovelsesringen på forhånd. Derfra har du et budget og gå ud fra, hvilket kan hjælpe dig med at finde den rette forlovelsesring. Din kæreste bliver ikke nødvendigvis mere glad for, at hun får en dyr forlovelsesring med diamanter. Det er vigtigere, at du vælger ringen med hjertet. 

Vælg forhandler med omhu

Det er ikke helt underordnet, hvor du køber en forlovelsesring. Det er muligt at købe billige forlovelsesringe på nettet og i de fysiske butikker. Handler du på nettet, bør du gå efter handelsgodkendte hjemmesider. Hvis du ønsker at handle hos en fysisk forhandler, så vælg en kendt guldsmed med et godt omdømme. 

valg af forlovelsesring

Her kan du købe billige forlovelsesringe

Nu har vi fået nogenlunde på plads, hvordan man finder den rette forlovelsesring. Næste punkt på dagsordenen er så, hvor man kan købe billige forlovelsesringe. Vi prøvede først at undersøge priserne hos de lokale guldsmede, dog med et skuffende resultat. Modsat fandt vi en lang række online forhandlere, der sælger ringe til fordelagtige priser. Ud fra den betragtning anbefaler vi, at man handler forlovelsesringe på nettet.

Efter en masse research fandt vi frem til Smykkemester.dk, som vi mener skiller sig ud på mange måder. For det første har de et stort udvalg af billige forlovelsesringe, hvor man kan vælge mellem 202 produkter. De har derudover ringe i alle prisklasser, som går fra 585 kr. og op til 9800 kr. Af øvrige fordele kan der nævnes gratis levering, 30 dages retur og nem ombytning. 

Kilde: Wikipedia.dk – Forlovelse