Velklædt mand
9 marts, 2018

Sådan klæder de store pokerstjerner sig

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Interesserer du dig for både mode og poker, så vil du helt sikkert gerne vide, hvordan de store pokerstjerner klæder sig. De fleste modeentusiaster søger inspiration fra modeller og skuespillere, men man kan altså også sagtens søge inspiration fra verdens bedste pokerspillere. Det er netop, hvad vi vil anbefale dig at gøre, hvis du er dedikeret til poker.

Kunsten er at klæde sig som en vinder. Læs alt om det i artiklen.

Derfor er påklædning en vigtig faktor

Du har helt ret i, at du ikke bliver dygtigere til poker, blot fordi du skifter det gamle joggingsæt ud med et eksklusivt jakkesæt, men påklædning udgør faktisk en ret vigtig faktor. Det kan nemlig være en stor fordel at fremstå selvsikker, når man sidder ved pokerbordet. For at fremstå selvsikker skal man ikke blot fokusere på håret og ansigtsudtrykket, men også tøjet.

Om du ønsker det eller ej, så sender du nogle signaler med dit tøj. Tropper du op i et pænt jakkesæt, så udstråler du, at du har styr på dit liv og spil. Dette vil kunne ryste modstanderne, som vil begynde at tvivle på egne evner.

Det klassiske outfit

Det klassiske outfit består af et jakkesæt, butterfly og laksko. James Bond kan i den anledning være en ganske god inspirationskilde, hvis du kan lide denne form for påklædning.

Ser du jævnligt poker i fjernsynet, så vil du vide, at de færreste store pokerspillere rent faktisk møder op i jakkesæt. Det er til gengæld meget almindeligt, at spillerne sidder i jeans og sweatshirt. Selvom et jakkesæt kan få dig til at se selvsikker ud, så skal du selvfølgelig ikke vælge det klassiske outfit, hvis du ikke føler dig godt tilpas i det. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig komfortabel, så du kan fokusere på selve spillet.

Leder du efter et casino, som ikke stiller krav til din påklædning, så skal du spille på nettet. Du kan for eksempel spille hos Betfair, hvor du selv er herre over, om du vil trække i et jakkesæt, nattøj eller sportstøj. Bonustilbud hos Betfair er lige nu at finde via den anviste hjemmeside.

Hvad med solbriller?

Det er videnskabeligt bevist, at påklædningen spiller en vis rolle, men hvordan forholder det sig så med accessories? Skal du deltage i en større pokerturnering, kan du med fordel medbringe et par solbriller. Solbriller giver dig mulighed for at betragte dine modstandere, uden at de ved det.