Skolebørn
7 april, 2017

Sådan finder du det perfekte konfirmationstøj

By Billig-Mode.dk

Her i 2017 bliver endnu et stort hold af unge mennesker konfirmeret. Det betyder, at de pludselig bliver en del af de voksnes rækker. Til denne specielle dag skal disse konfirmander naturligvis have det helt rette tøj, der vil blive foreviget på hundredvis af fotos. Men hvordan finder man så lige det helt rette tøj? Det forsøger vi at svare på i dag.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Santander Consumer Bank, der hvert år hjælper mange forældre med at finansiere den store fest. Hvis det også lyder, som noget du kunne bruge hjælp til, kan du se mere om at låne penge her.

Overvej din personlige stil

Inden du vælger, er det super vigtigt, at du husker at have hjertet med. For det er dig, der skal have tøjet på hele dagen, og derfor er det vigtigt, at det afspejler din personlighed.

Hvis et stramt jakkesæt ikke lige er dig, så lad være med at købe sådan et. Vælg i stedet en simpel hvid skjorte eksempelvis, hvis det er mere dig.

Der er næsten ikke noget værre end at være iført tøj, som man ikke har det behageligt i. Dette skal du for alt i verden forsøge at undgå på din konfirmationsdag, da du skal have tøjet på i mange timer.

Vær tro mod din egen smag og lad ikke andre bestemme dit outfit – det vil du have det bedst med, når dagen oprinder.

Find elementer der matcher

Efter du har overvejet din personlige stil, kan du gå lidt mere i dybden med at finde tøjelementer, der matcher hinanden. For eksempel hvis du vælger en hvid skjorte, så kan du med fordel vælge et par hvide konfirmationssko. På denne måde kan du nemt skabe et connected og cool outfit, der giver mening visuelt.

Der er ingen tvivl om, at du vil få meget ros for dit konfirmationstøj på dagen, hvis du sørger for at matche de forskellige dele.

Tal med dine venner

De fleste kender følelsen af at skille sig ud på den forkerte måde. Det er langt fra behageligt og bør naturligvis undgås på denne dag.

Derfor kan det være en god idé, hvis du taler med dine venner og de andre konfirmander for at høre, hvilket outfit de skal have på. Så sikrer du dig i hvert fald, at du ikke tropper op i helt forkert tøj, der skiller sig for meget ud.

Denne artikel er sponsoreret af Santander.