Hund
13 november, 2017

Sådan sparer du penge på hundefoder

By Billig-Mode.dk

Hunde er generelt dyre i drift. Du skal som hundeejer betale for både hundefoder, hundelegetøj og andet hundeudstyr.

Den største udgiftspost foruden dyrlægeregninger er uden tvivl hundefoder. Der er dog nogle hunde, der er dyrere at mætte end andre, da der er forskel på hundenes størrelser og aktivitetsniveau.

Er du interesseret i at reducere dine udgifter til foder til hunden, så skal du læse vores bedste sparetips. Du kan spare mange tusinde kroner årligt, hvis du tager vores tips i brug.

Shop på nettet

Vil du spare penge på foder til din hund, så bør du naturligvis handle der, hvor det er billigst – og det er typisk på internettet. Der er flere online forhandlere af hundefoder, end du kan tælle på begge dine hænder.

Det tager ikke meget mere end 10 sekunder at finde en webshop, som sælger hundemad, da det blot kræver én søgning i en søgemaskine, så hvad venter du på?

Du er ikke garanteret de laveste priser, blot fordi du handler på nettet, men det er ofte muligt at spare penge på hundemad på nettet. Næste gang du skal købe foder til din hund, bør du besøge en webshop i stedet for at køre ned til den lokale dyrebutik.

Billigt hundemad kan være lige så godt som dyrt hundemad

Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen, og det passer da også langt hen ad vejen, men ingen regler uden undtagelser. Såfremt du skal spare penge på foder, er du nødt til at forstå, at billigt hundemad kan være lige så godt som dyrt hundemad. Det er nemlig en realitet, at der ikke er så stor forskel på kvaliteten, som man ellers kunne fristes til at tro.

Din hund interesserer sig ikke for, om det foder du har købt koster 10, 30 eller 50 kr. pr. kilo. Ønsker du at spare penge på hundemad, så skal du begynde at sammenligne kilopriser, da det er den mest sigende prisfaktor.

Storindkøb bliver ofte belønnet

Skal du reducere dine udgifter til hundefoder, så bør du købe store poser foder, da storindkøb ofte bliver belønnet med gode rabatter. Foruden at spare penge kan du også glæde dig over, at du ikke behøver at købe foder så ofte. Du sparer dermed både tid og penge ved at købe foder i store mængder.

Det er altid kiloprisen, du skal tage højde for, når du skal finde ud af, om du kan spare penge ved at købe stort ind. Find lommeregneren frem og få stillet din tvivl.