Modetøj
1 maj, 2019

Sådan udskyder du betalingen ved køb af tøj

By Billig-Mode.dk

Har du brug for at opgradere gaderoben til en ny sæson, men mangler et overskud på kontoen for at kunne realisere dette? Så kan vi herfra garantere, at denne artikel vil bringe en glædelig nyhed til dig og dit budget. Vi skal nemlig kigge på, hvordan du kan forny gaderoben uden at gå på kompromis med dit månedlige budget.

Dette kan gøres nemt og enkelt ved hjælp af afbetaling, og vi vil gerne introducere dig til, hvad afbetaling i virkeligheden går ud på, og hvorledes det kan hjælpe dig fra underskud på kontoen.

Hvordan køber jeg tøj ved hjælp af afbetaling?

Når du skal finde nyt tøj til din gaderobe, kan du med fordel kigge på de mange internetbutikker, der tilbyder afbetaling som en betalingsform. Denne betalingsform tillader nemlig, at du betaler af på det tøj, du har købt, i små rater fordelt over et antal måneder. På denne måde kommer du ikke til at slippe et stort beløb på én gang, men kan i stedet bevare overskuddet på kontoen ved at betale af på dit nyindkøbte tøj i små overskuelige rater.

Køb tøj på afbetaling, hvis du føler, at du kan håndtere betalingsaftalerne. Ellers kan det ende med at blive en dyrere fornøjelse end først antaget at opgradere garderoben.

Det er ikke alle internetbutikker, der tilbyder denne betalingsform, så vi forslår herfra, at du i første omgang leder efter de butikker, der tilbyder denne form for betaling. På denne måde bliver du aldrig skuffet, når du åbner den virtuelle kurv. Herefter er det bare at slå afbetalingsfunktionen til, og dermed har du sikret dig en helt ny gaderobe.

Hos nogle forhandlere kan du sågar slå en særlig betalingsservice funktion til, således at der automatisk overføres penge til virksomheden, uden at du skal løfte en finger. Hvis ikke denne funktion er tilstede, må du sørge for at holde øje med de månedlige betalinger og få overført pengene manuelt.

Køb dit tøj på afbetaling, hvis dit budget tillader det

Vi anbefaler naturligvis kun at betale for produkter via afbetaling, hvis dit budget tillader det. Derfor forslår vi, at du forinden dit køb af tøj lægger en plan for, hvordan afbetalingen skal forgå. På mange måder minder afbetaling om et lån, og der skal derfor hver måned betales af på dit køb. Disse månedlige betalinger kan du med fordel skrive ind i dit budget, således at du altid er sikker på at få betalt i tide. Dette er en god idé at få gjort, inden du gennemfører dit køb af tøj på afbetaling.