Fashion og makeup
14 januar, 2022

Sæt kulør på tilværelsen med disse gode tips!

By Billig-Mode.dk

Kender du det med, at du har så meget tøj, men intet af det er noget, du har lyst til at have på? Fredag aften, og du skal til et socialt arrangement. Du leder og leder i dine skuffer og i dit garderobeskab, men det virker bare som om, at du ikke kan finde noget som helst at have på. Ja, de fleste kender sikkert til dette problem i hverdagen, eller når de skal til et arrangement. Ofte kan man have tendens til at købe tøj, som er i de samme neutrale farver, eller som egentligt ligner alt det andet. Men der findes heldigvis en del, man kan gøre selv, hvis man gerne vil udstråle mere i forhold til sin personlige stil. Læs med her.

Udskift garderoben

Måske, er det simpelthen på tide at skifte sine klæder ud med nogle nye. Hvis man har lidt for meget tøj i eksempelvis de samme farver, så kan man eventuelt prøve at eksperimentere med nogle farver, som man ikke normalt ville bruge. Det kan måske være lidt vovet til at starte med, med måske finder man ud af, at det kan gøre meget for den personlige stil. Selvom man måske påtænker at skifte hele garderoben ud, så behøver det dog ikke betyde at man absolut skal ud at købe tøj til fejre tusinde kroner. Man kan jo også få billigt modetøj, eller som genbrug.

Skønhedsprodukter med farve

Hvis du generelt er til de neutrale farver, og nærmest ingen makeup, så kan du eventuelt overveje at springe ud i at bruge mere markant makeup til festligheder eksempelvis. En flot øjenskygge, som passer til øjenfarven, kan gøre rigtigt meget. Det samme gælder for en flot læbestift. Du kan også personliggøre din stil med neglelak. Neglelak, kan gøre så meget for looket, også selvom man har neutrale farver på i forhold til tøjet. Sæt lidt ekstra kulør på hverdagen med en flot dybrød neglelak, eller andre spændende farver.

Find looket online

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan sammensætte farver indenfor mode og makeup, så prøv eventuelt at søge på nettet. Der findes masser af gode råd og tips til, hvordan du kan gøre tilværelsen lidt sjovere igennem farvesammensætninger.

Vær god ved dig selv

En god dag starter typisk om morgenen. Derfor er det vigtigt at få en god start, hver eneste dag hvis muligt. Du kan eksempelvis gøre dig selv en kæmpe tjeneste og finde tøjet frem til arbejdsdagen eller skole, dagen før. Sørg for at give dig selv en ordentlig portion selvkærlighed og find eventuelt nogle brugbare ritualer som giver dig positivitet i hverdagen. En sund og nærende morgenmad er selvfølgelig også alfa omega for en god start.