saftige-priser-online-billig-mode
31 juli, 2018

Saftige priser på webshops

By Billig-Mode.dk

Når du handler på internettet kan det godt betale sig at bruge et par minutter ekstra på at finde den bedste pris. Det tager ganske få sekunder at undersøge prisen på en vare på mange forskellige webshops, og der er næsten altid gode besparelser at hente. Konkurrencen blandt webshops bliver hele tiden større, og det giver gode priser til dig som kunde. Det er efterhånden sjældent, at man ikke kan finde den vare man lige står og leder efter til en god pris.

Led efter den bedste pris på Google

Når du har fundet den vare, du gerne vil købe, så kan du kopiere varenummeret og lave en Google-søgning. Der vil så komme en række forhandlere frem, der sælger produktet. Google er efterhånden blevet så smart, at du tit kan se prisen i selve søgeresultaterne, og så er det altså nemt at finde den bedste pris. Bare husk at tjekke om webshoppens omdømme. Nogle gange følger dårlig service med den lave pris, så det kan være fornuftigt for eksempel at tjekke webshoppens anmeldelser på Trustpilot, eller se om webshoppen er E-mærket. Ser det fornuftigt ud, så er det bare med at bestille.

Kundeklubber og andre loyalitetsprogrammer

Selvom du måske ikke kan finde en billigere pris med det samme, så skal du holde øje med kundeklubber og den slags, der lokker med rabat, hvis du tilmelder dig en kundeklub eller mailingliste. Din email-adresse er meget værd at få fingrene i for en webshop, fordi den giver dem mulighed for efterfølgende at sende gode tilbud ud til dig, og forhåbentlig på den måde få dig til at købe noget. Derfor vil mange webshops gerne lokke med noget særligt, for at få tilladelse til at sende dig nyhedsbreve. Hvadenten du gerne vil købe en ny computer, et nyt ur eller smykker online, så kan du næsten altid finde en webshop, der tilbyder 10 % eller 15 % på dit køb. Det eneste det kræver er, at du oplyser din email-adresse, og giver tilladelse til at webshoppen må sende dig emails.

Prissammenligningstjenester

En sidste mulighed der skal nævnes er tjenester der sammenligner priser på identiske varer på tværs af webshops. Den bedst kendte er nok Pricerunner, men der findes også alternativer derude. Fordelen ved at bruge en side som Pricerunner er, at du også kan se anmeldelser af både produktet og de forskellige webshops der sælger produktet, direkte på sammenligningssiden. Det gør det nemt at tjekke både pris og butikkernes serviceniveau på samme tid.

Benyt en af ovenstående metoder – så behøver du aldrig at betale fuld pris for en vare igen, når du handler online.