Salomon vandrestøvler
22 december, 2013

Salomon støvler

By Billig-Mode.dk

Salomon


ForhandlerSalomon støvlerLæs mere / Gå til forhandler
Jeg vil anbefale, at man køber Salomon støvler, da de har et usædvanligt stort udvalg, skarpe priser, gode tilbud og ikke mindst en fantastisk service. Udover de nævnte ting har de gratis levering og gratis retur. De har støvler til hele familien.


Har du endnu ikke fået købt et par støvler til de kolde måneder eller den kommende vandreferie? Så har du stadig chancen for at gå en god handel på f.eks. Salomon støvler. Januarudsalget nærmer sig, og der vil man garanti kunne finde gode tilbud på f.eks. Salomon støvler, som er nogen af de mest populære støvler til denne årstid. Indlægget er relevant for mænd såvel som kvinder.

Salomon

Da det er første gang vi skriver om Salomon, starter vi selvfølgelig ud med en virksomhedsbeskrivelse. Salomon har eksisteret siden 1947 og er et af de førende mærker indenfor udendørs- tøj, sko og diverse udstyr. Salomon producerer produkter til forskellige aktiviter som ski, vandring og hiking. Mærket er grundlagt af franskmand og tidligere skiløber Francois Salomon og hans søn, hvor der er fokus på at benytte de nyeste teknologier for at skabe isoleret tøj og sko, der er praktiske til mange udendørsaktiviteter.

Da Francois selv er tidligere (professionel) skiløber, så står Salomon især bag tøj og sko, der er praktiske til skituren. Udover støvler producerer de også skistøvler og skijakker, som vi lover at skrive en artikel om snarest. Ikke nok med at Salomon er et meget populært brand i Danmark, så bliver de også forhandlet i omkring 160 andre lande verden over.

Vil du vide mere? Så klik forbi deres officielle hjemmeside her: http://www.salomon.com/dk/

Salomon støvler

Når man skal finde fodtøj til vintermånederne, kan man næsten ikke komme uden om Salomon støvler, så kan købes til både mænd og kvinder. Man kan være heldig at finde støvler til børn også men generelt er udvalget meget begrænset. Støvlerne fra Salomon er primært henvendt som vandrestøvler. Du bør ikke købe støvlerne, hvis du bare har brug for et par sko til at gå nogle få kilometer. Derimod vil det være et rigtig godt køb, hvis du skal på vandreferie, hvor du skal gå rigtig mange kilometer.

Læs også: Bumper støvler

Vores vurdering er at Salomon støvler er enormt praktiske og er i høj kvalitet, men designmæssigt er  de ikke imponerende. Når man skal købe et par vandrestøvler, bør man dog heller ikke tænke så meget over designet, da det er mere vigtigt, at de er praktiske til de mange vandreture. Dog har de alligevel fokus på feminine farver som lyserød og pink, så kvinderne ikke bliver skræmt væk af de ikke så feminine støvler.

I det følgende afsnit vil vi prøve at kigge på nogle specifikke Salomon støvler, hvor vi vil komme ind på design, detaljer og kvaliteten generelt. Derudover har du mulighed for at finde et par, som passer til dig og ikke mindst dit budget. Salomon støvler er nemlig ikke ligefrem billige, men det er altså muligt at finde et par støvler, der ikke koster en herregård.

Børn

Salomon støvler børn

Vi starter ud med de små, hvor det er muligt at finde et lille udvalg af Salomon støvler, som du ser et eksempel på ovenfor. Støvlerne er primært for forældre med store børn, da størrelserne oftest går fra str. 31-38. Der er tale om et par meget klassiske vandrestøvler i en lidt utraditionel farve – rød. Alene det at støvlerne både er vindtætte, vandtætte og åndbar er ganske imponerende. Derudover er de også behageligt at have på og bevæge sig i, hvilket gør dem praktiske til vandring.

Læs også: Timberland støvler

Som du kan se på billedet er der også snørebåndsbeskyttelse, og spidset er styrket. Generelt er det en meget kraftig- og solid støvle, som kan holde til lidt af hvert. Prisen for disse Salomon støvler til børn er 599 kr. hos Zalando.dk

Damer

Salomon støvler damer

Dernæst tog vi et kig på et par Salomon vandrestøvler til damer. Hvis man ikke vidste, ville man næppe kunne gætte, at disse støvler er til kvinder. Der er nemlig ikke meget feminint over denne store støvle i brun. Skafhøjden på denne støvle er hele 16 cm., hvilket gør det til et meget kraftige par støvler. Af tilbehør kan det nævnes, at støvlen har en styrket hæl, styrket fodspids og træksnip på hælen.

Det udvendige materiale består af læder og tekstil, som er ganske optimalt. Der er igen snørebåndsbeskyttelse, som gør at støvlerne sidder fast og stramt, men behageligt om foden. Disse vandrestøvler er i skrivende stund på lager i str. 38-41. Sammenlignet man med det forrige par til børn, så er disse støvler betydeligt dyrere. Prisen er 1595 kr., men så har du også et par støvler, du kan vandre i, i mange år fremadrettet.

Mænd

Salomon vandrestøvler

Vi må selvfølgelig ikke glemme mændene, som også har mulighed for at købe et par støvler fra mærket Salomon. Støvlerne er grå / sorte med meget få detaljer. De er vandtætte og har en høj åndbarhed, som et par gode vandrestøvler skal have. Den indvendige sål er polstret og kontuteret. Der er ekstra styrke over hele støvlen for at gøre den så solid som muligt.

Dette par er til rådighed i str. 40-48 og kan købes hos Zalando.dk for 1295 kr. Er du i tvivl om hvilken størrelse, du skal bruge, så tag et kig på deres brugervenlige størrelsesguide.

Salomon støvler tilbud

Salomon støvler tilbud

Vi kunne forestille os, at der er mange af vores læsere, som leder efter et godt tilbud på Salomon støvler. Som vi plejer har vi derfor arbejdet hårdt på at finde de bedste tilbud. Vi tænkte, at Zalando.dk nok havde nogle gode tilbud, og det må man sige, at de har. Vi fandt bl.a. et tilbud på et par sorte støvler, hvor man kunne spare 17 %. Måske lyder 17 procent ikke så meget, men det løber faktisk op i flere hundrede kroner.

Generelt er det dog nemmest at finde gode tilbud udenfor vandresæsonen. Vi opdaterer selvfølgelig denne artikel, hvis vi finder en forhandler med endnu flere tilbud end Zalando.