Sandaler 2013 børn
21 maj, 2013

Sandaler 2014 til damer og børn

By Billig-Mode.dk

Sandaler til damer Sandaler til børn Sandaler 2013 kvinder

ForhandlerSandaler 2013Læs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har et stort udvalg af sandaler til damer og kvinder fra kendte mærker som Birkenstock, Camper, Vagabond, Tamaris og mange, mange flere.

Børn

Forhandleren har ligeledes et bredt udvalg af sandaler til børn.På shoppen kan du købe sandaler til børn fra bl.a. Birkenstock, Kangaroos, Hello Kitty, Havainas m.m.

Kvinder og damer

 

Har du været ude og købe sandaler 2013? Vi er allerede gået ind i en periode med masser af sol og høje temperaturer, og mon ikke det vil fortsætte i lang tid. Det er altså med andre ord til at få sommertøjet frem og ikke mindst det rette fodtøj. Det rette fodtøj er naturligvis sandaler, og det er netop det, der er fokus på i artiklen her. Der vil være specielt fokus på 2013’s modetrends indenfor sandaler til damer og børn.

Sandaler til sommeren 2014 skal findes frem nu

Nej, du behøves naturligvis ikke gå i panik, hvis du ikke har fået købt sandaler til denne sommer. Dog skal du samtidig ikke vente alt for lang tid med at få købt sandaler, da vi så småt er gået ind i sommertiden. Det er ikke særlig behageligt at gå rundt i store kondisko eller store støvler, når temperaturen runder de 20 grader og solen steger på en. Sandaler er uden tvivl det mest behagelige at have på, når det er sommer og er  både praktiske i haven, i byen, på stranden, ved poolen, ja, faktisk hvor som helst.

Sandaler 2013 børn Sandaler 2013 damer Sandaler børn 2013

Sandaler til kvinder i 2014

Er du kvinde og har du brug for nye sandaler til sommeren 2014, så bør du være ekstra opmærksom på dette afsnit.Vi har lavet en hel masse research og snakket med en række skomagere for at finde ud af, hvad der er hot i 2014. Noget af det der går igen flere steder er, at det specielt er sandaler med tynd bund fremfor sandaler med tyk bund og høje hæle. Der er altså en stor chance for at sandaler, der er tynde, elegante og enkle bliver et stort hit fremfor tykke og klodsede sandaler.

Kigger man på de mange nye kollektioner af sandaler i 2013, så er det fælles for dem alle, at det er pangfarver, der er moderne. Det er specielt farver som pink, rød og orange, som går igen ved de nye kollektioner af sandaler. Der er altså fokus på farver, der er iøjnefaldende og vil kunne give en masse opmærksomhed på stranden. I de seneste år har der været mere fokus på sorte-, hvide- og sandfarvede sandaler, men de vil blive mindre dominerende i 2014.

Vi har naturligvis også været ude og kigget på hvilke mærker, man skal være specielt opmærksom på, når vi smakker sandaler til kvinder. Vi har specielt været opmærksom på kvalitet, design og komfort og er kommet frem til en række mærker, som vi gerne vil anbefale her på bloggen.

Disse mærker kan vi anbefale til kvinder, der er på udkig efter nye sandaler:

De overnævnte skomærker kan bl.a. købes på Smartgirl.dk, hvor der er et stort udvalg af sandaler til damer.

Sandaler til børn

Vi regner ikke med, at der er så mange decideret børn der læser med, så dette afsnit går ud til alle jer forældre til børn. Det vi har skrevet angående kvalitet længere oppe i artiklen gælder naturligvis også ved sandaler til børn. Kvaliteten er ikke et punkt, man bør gå på kvalitet med, og det kan derfor oftest betale sig at købe et par lidt dyrere sandaler, hvis man tænker langsigtet. Noget af det vigtigste når man køber sandaler til børn er komforten, da sandalerne gerne skal være behagelige at gå i, og der skal være plads til leg og motion.

Hvis du vil være sikker på at kvaliteten, størrelsen og komforten er i orden, når du køber sandaler til børn i 2014, bør du tage dit barn med ind i en butik og prøve sandaler. Hvis det lykkedes dig at finde et par sandaler til dit barn, som er tilfredsstillende, så kan jeg anbefale at gå på nettet, og se om du kan få produktet billigere andre steder. Jeg har oftest oplevet at man kan finde sandaler billigere på nettet, specielt når der er tale om mærkevarer.

Følgende mærker anbefaler vi til dig, der skal købe sandaler til dine børn: