Sorte seler
6 december, 2013

Seler til mænd

By Billig-Mode.dk

 

Sorte seler

Det er december og julefrokosterne og nytårsaften venter forude. Derfor er det på tide at finde det fine tøj frem fra skabet. Hvis du gerne vil have noget nyt tøj på til julefrokosterne, så skal du snart ud og købe det. Udover skjorte, slips og butterflies er seler også en oplagt beklædningsgenstand, og netop seler er emnet i denne artikel. Vi vil både komme ind på lidt historier om seler, skrive noget om målgruppen, prisen og relevante forhandlere.

Hvide seler

Seler

Vil man køre det sikre og stilfulde look til festen, så er det oplagt med en skjorte, et par seler og en butterfly eller slips. Helt generelt er der tale om remme, der skal holde bukserne oppe, men i dag bruges det primært som en beklædningsgenstand. Seler bliver brugt af både mænd og unge fyre, som gerne vil se lidt ekstra smarte ud til festen. Det mest populære look er en hvid skjorte, et par sorte seler og en sort butterfly. Man kan dog også sagtens køre looket udelukkende med en skjorte og et par seler uden slips / butterfly.Stilen med skjorte og seler kan fungere til alle slags festlige lejligheder – alt fra bryllup og barnedåb til gymnasiefester og galla.

Historien

Som nævnt tidligere i artiklen, så blev seler førhen primært brugt til at holde bukserne oppe med. Buksers pasform er blevet væsentligt bedre siden da, hvilket gør at der ikke er så mange, der bruger seler til at holde bukserne oppe med. Derimod er seler blevet en modetrend, hvilket gør at mænd iklæder sig seler for at se stilfulde ud. Der var en periode, hvor seler ikke var så populære, men de er for alvor blevet et modehit i Danmark igen. Har man fokus på 2010 til 2013, så har seler været meget populære blandt yngre mænd. Tendensen viser, at aldersgruppen for seler bliver yngre og yngre.

Tidligere hen var seler ellers noget, som primært blev brugt blandt ældre mænd. For 30 år siden var det populært med hvid skjorte og sorte seler, og den modetrend har faktisk ikke ændret sig siden. Der er ingen tvivl om, at den foretrukne farve er sort.

Pris

Alt afhængig af kvalitet og mærke / no brands, så kan prisen svinge fra 79 kr. til 200 kr. Langt de fleste vælger at købe no brand seler, som kan købes i acceptabel kvalitet og ikke mindst en rigtig fin pris. Den billigste pris jeg har set findes hos www.styleguy.dk, hvor prisen er 79 kr. / stk. Generelt er mit indtryk, at man finder det største udvalg af seler på nettet.