selvsiddende bh'er online
22 oktober, 2015

Selvsiddende BH’er er et hit

By Billig-Mode.dk

selvsiddendebher.dk

Følger man bare lidt med i, hvad der sker inden for modeverdenen, så vil man vide, at selvsiddende BH’er et kæmpe hit. I dag findes der to udgaver af selvsiddende BH’er – henholdsvis 1. generation og 2. generation, som har hver sine fordele. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om, hvad der er så smart ved denne type BH, og hvad der adskiller. 1. og 2. generation.

1. generatetion selvsiddende BH’er

selvsiddende bh'erPris: 149 kr.

Forhandler: Selvsiddendebher.dk

Her ser vi et eksempel på en selvsiddende BH fra 1. generation. Det er fortsat den generation, som er den mest efterspurgte, selvom 2. generation også bliver efterspurgt i højere og højere grad.

Definition af 1. generation BH’er

Helt kort og godt, så er der tale om en BH, som er fremstillet med klæbende silikone, som klæber sig fast og sidder behageligt. Denne generation af selvsiddende BH’er kan typisk anvendes op til 10-15 gange. Dermed må man beregne en holdbarhed på 1/2-1 år, hvilket er en fremragende holdbarhed for en BH i denne lave prisklasse.

Mange farver og størrelser

Handler du på nettet, så kan du finde de populære selvsiddende BH’er i stort set alle farver og størrelser. Du kan bl.a. shoppe de lækre BH’er i farver som hvid, sort, beige og rød. Takket være et stort udvalg af farver og størrelser, kan du med høj sandsynlighed finde en selvsiddende BH efter din smag og størrelse. Du har ligeledes mulighed for at købe en lang række BH’er på tilbud hos forhandleren, som vi henviser til.

2. generation selvsiddende BH’er

selvsiddende bhPris: 179 kr.

Forhandler: Selvsiddendebher.dk

Det er ikke uden grund, at 2. generation selvsiddende BH’er bliver mere og mere populære blandt kvinder. Der er mange fordele ved denne nye generation af BH’er, hvilket du naturligvis vil blive introduceret for.

Denifition af 2. generation BH’er

Denne generation af BH’er har klæbende gele, som er meget bedre til at klæbe fast, samtidig med at risikoen for, at de falder af er minimal. Den helt store fordelen ved denne nye generation af BH’er er, at de kan bruges op til 100 gange. Du kan påregne en holdbarhed på omkring 3 år, såfremt du sørger for at vedligeholde dine BH’er optimalt.

Ny version

Der bliver jævnligt fremstillet og lanceret nye versioner af 2. generation BH’er. På billedet ser du den nye version 2, som byder på et bedre materiale og bedre klæbeevne end nogensinde før. På trods af den høje kvalitet og fantastisk klæbeevne, så er prisen i bund.

Fordele ved at handle hos SelvsiddendeBH’er.dk

  • Gratis fragt
  • Hurtig levering på 1-3 dage
  • Sikker betaling
  • Fremragende anmeldelser på Trustpilot.dk
  • Tilfredshedsgaranti

OBS: Dette indlæg er sponsoreret