Shills Black Mask
9 november, 2013

Shills Black Mask

By Billig-Mode.dk

Shills Black Mask

ForhandlerShills Black MaskLæs mere / Gå til forhandler
Hos Misslux.dk kan du købe Shills Black Mask (50 ml.) til kun 49 kr. I tuben er der til 5-6 behandlinger, som kan fjerne hudorme, rødmen, bumser og andre urenheder. Leveringen tager desuden kun 1-2 dage.

Størstedelen af artiklerne her på siden handler om tøj og sko, mens der er enkelte artikler om accesories og skønhed. Denne gang skal det handle om skønhed og helt konkret om Shills Black Mask. Efter opfordringer fra mange faste læsere her på bloggen, vil vi nu komme præsentere dig for en guide + test af Black Masks fra Shills. Derudover har vi fundet en relevant forhandler, hvor du kan købe Black Masks til konkurrencedygtige priser.

Shills

Shills Beauty Sdn Bhd var oprindeligt eneforhandler af Lin Quan Enterprise Co Ltd Shills Beauty. I dag er Shills Beauty blevet den eneste autoriserede forhandler af Taiwans hudpleje- og kosmetik brand Shills. Deres mission er at levere verdensklasse produkter indenfor hudpleje og kosmetik til hele verden. Derudover går Shills aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. De gør alt for at opfylde alle kundernes behov, der går ud på at få kunderne til at føle sig trygge og præsentable hele tiden.

Den første Shills butik åbnede d. 21. september 2010, så der er tale om en forholdsvis ung virksomhed. Udover Black Macks producerer Shills også make-up fjerner, shampoo, diverse creme og meget andet.

Black Mask

Selvom Shills står bag en masse forskellige ting, så er der ingen tvivl om, at de er mest kendt for deres Black Mask. I starten var det primært i Asien og specielt i Malysia, hvor disse Black Masks var populære. Dog er trenden lynhurtigt komme til norden og ikke mindst Danmark, hvor befolkningen har taget rigtig godt i mod disse masker. Hvis nogen skulle være i tvivl om hvad en Black Mask, så er det en kendt ansigtsmaske, som kan fjerne bumse, rødmen og hudorme.

Når man køber Shills Black Mask, så får man en tube, hvor der er nok til 5-6 behandlinger. (50 ml. tube)

Guide til brug af Shills Black Mask:

  • Sørg først og fremmest for at din hud er ren og tør inden behandlingen
  • Smør dit ansigt ind med cremen / væsken – Undgå dog øjne, øjenbryn og læber. Dernæst skal du vente 20-30 minutter, før det er helt tørt
  • Mærk efter og vær sikker på at det er helt tørt, hvor efter du stille og roligt kan tage masken af ansigtet. Man kan ikke undgå at opleve lidt smerter ved aftagelse af masken, da det sidder fast i huden.
  • Til sidst bør du vaske dit ansigt med varmt vand, hvor du umiddelbart efter bør kunne se resultatet.

Du bør ikke forvente at du kan se et bemærgselsesværdigt resultat allerede efter første behandling. Dog kan du forvente at se forandringer efter brug af hele tuben (5-6 behandlinger)

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal gøre med din Black Mask ansigtsmaske, så se nedenstående grafiske guide fra Misslux:

Black Mask guide

Shills er langt fra det eneste mærke der producerer ansigtsmasker, men det er uden tvivl det førende mærke indenfor ansigtsmasker. En tube med Black Mask koster omkring 50 kr. i Danmark, hvilket er billigt i forhold til, at der er til 5-6 behandlinger. Folk har meget blandede oplevelser med Black Mask. Nogen kan se store forandringer efter behandlinger, mens andre kun kan se meget små ændringer. Den eneste måde du kan finde ud af om en Shills Black Mask hjælper på dine urenheder er at prøve den. Hvis man søger på Google, så kan man læse om forskellige oplevelser med Black Mask fra Shills.

Køb Black Mask

Har du besluttet dig om at købe en Black Mask, så vil jeg anbefale dig at klikke forbi Misslux.dk. Prisen for en Black Mask ansigtsmaske (50 ml.) er kun 49 kr. Fragten koster 29 kr. (uanset ordrestørrelse), hvilket gør at den samlede pris bliver på 78 kr. Der er altså mulighed for at købe billige Black Mask hos den omtalte webshop. Kigger man på sidens troværdighed via Trustpilot, har de et gennemsnit på 8,3 ud af 10, hvilket er meget imponeret.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har prøvet en Shills ansigtsmaske og har lyst til at dele din oplevelse. Hvis det er noget du har lys til, så smid blot en kommentar nedenfor.

Kilde: http://www.shills.com.my/