Tøj shopping
21 september, 2017

Shopping gavner både krop og hjerne

By Billig-Mode.dk

Spo1

Dine venner og kollegaer mener måske, at du shopper for meget, men det skal du ikke lade dig påvirke af. Der er nemlig intet flovt ved at være glad for shopping, da shopping rent faktisk er sundt for både hjerne og krop. I artiklen kan du læse om, hvordan det hænger sammen.

Hvorfor er shopping sundt?

Det lyder måske som en dårlig joke, at shopping skulle være sundt, men forskning har faktisk påvist, at shopping kan forlænge vores levetid. Shopping gavner både krop, intelligens og selvtillid, så hvorfor ikke shoppe hver dag eller bare et par gange om ugen?

Guy McKhann og Marilyn Albert er navnene på de to hjerneforskere, som har konkluderet, at shopping er sundt for både hjerne og krop. Forskningsforsøget stod på i hele ti år, så der er ingenlunde blot tale om en tom påstand.*

Oplever du, at shopping dig glad, så er der ingen grund til at holde dig tilbage, da du naturligvis skal gøre de ting, som du føler for. Shopping kan være hårdt for pengepungen, men pengene er da givet godt ud, hvis du bliver i bedre humør, når du shopper nyt tøj til garderoben.

* Kilde: http://www.dr.dk/sundhed/dinsundhed/artikler/2009/1022142821.htm

Shop sko og smykker fra hjemmet

Du går glip af en smule motion, hvis du handler på nettet i stedet for at besøge det nærmeste storcenter, men der er heldigvis mange fordele ved at handle sko og smykker på nettet. Er dine ben trætte, eller er du bare ikke lige i humør til at bevæge dig ind til i byen, så kan du besøge nogle af de mange danske webshops.

www.juliesandlau.com forhandler trendy smykker til kvinder i en bred aldersgruppe. Er du netop på udkig efter nye smykker, så gør dig selv en tjeneste og besøg webshoppen. Julie Sandlau har siden 2002 skabt moderne og luksuriøse smykker til skandinaviske kvinder med sans for stil og mode.

I Love Shoes er også en besøgsværdig webshop, da denne forhandler foruden at sælge moderigtige sko også har et glimrende udvalg af tøj, accessories og plejemidler. Webshoppen har i årevis solgt billige sko til stilbevidste kvinder fra hele landet. Hvad enten du vil købe et par nye sandaler, sneakers eller gummistøvler, så kan du helt sikkert finde de perfekte sko.

Føler du ikke, at du bliver forkælet nok i hverdagen, så forkæl dig selv med en omgang shopping. Det er altid sjovt at shoppe på nettet, da udvalget af modetøj, sko og smykker er kæmpe stort. Tjek det selv ud.