Vinter
13 december, 2017

Det skal du huske at pakke, når turen går nordpå

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Danskerne er generelt meget glade for at rejse, men der er stor forskel på, hvor vi rejser hen i verden. Nogle sætter kursen sydpå mod Tyrkiet, Spanien, Grækenland, Italien eller Egypten, mens andre drager nordpå mod Sverige, Norge, Island eller Grønland.

Skal der mere end lave temperaturer til at skræmme dig, så kan du trygt hoppe på flyet og gå på eventyr i nogle af de nordligste lande i verden. Læs hvordan du bestiller den perfekte rejse, og hvordan du får styr på kuffertpakningen i denne guide.

Oplev nordlys og storslået natur på Island

Island er et af de nordlige lande. Der er tale om et vidunderligt land, som mange rejseglade danskere har fået øjnene op for de seneste år. Du bør også opleve det islandske paradis, hvis du altid har drømt om at se nordlys. Island er dog meget mere end nordlys og storslået natur. Du kan også hilse på søpapegøjer, se vulkaner og gå på vandring i de mange skønne bjerge.

Reykjavik er blot en af de islandske byer, man kan lægge vejen forbi. Reykjavik er hovedstaden og desuden den by, som byder på allerflest aktiviteter og seværdigheder. Har du altid drømt om at rejse til Island, så følg linket her og gør din drøm til virkelighed.

Pak praktisk

At pakke praktisk går ikke ud på, at du skal medbringe hele dit klædeskab, da der naturligvis er grænser for, hvor meget tøj man kan have i en rejsekuffert. Det er ikke desto mindre en god idé at fylde kufferten godt op med tøj, så man ikke løber tør for rent tøj på ferien.

Rejser du nordpå, så bør du notere følgende på din pakkeliste:

  • Undertøj (underbenklæder og bluse – evt. af uld)
  • Tykke trøjer
  • Overtræksbukser
  • Tykke sokker
  • Vindtæt jakke
  • Hue
  • Handsker
  • Praktisk fodtøj (støvler, vandresko m.v.)

Vil du undgå at blive syg på ferien, så sørg for at klæde dig på efter lag-på-lag-princippet. Det er ikke unormalt, at man bliver forkølet og måske endda bliver ramt af influenza, hvis man bliver udsat for hård kulde og ikke er klædt godt nok på.

Du kan på www.zizzi.dk købe varmt tøj til din kommende ferie nordpå. Hvor varmt tøj du skal købe afhænger selvsagt af, om du rejser om vinteren, efteråret, sommeren eller foråret. Tag og tjek vejrudsigten en uge, før du rejser, så du har en fornemmelse af, hvor koldt det er.

Danmark er ganske vist et koldt land, men der findes faktisk endnu koldere lande, selvom det kan være svært at forestille sig. Derfor bør du ikke tøve med at pakke dit varmeste tøj, hvis du rejser til et andet nordligt land.