Flexleasing
28 september, 2017

Det skal du vide om flexleasing

By Billig-Mode.dk

Spo1

Flexleasing er blot én ud af mange leasingtyper…

De mest dedikerede bilentusiaster kender til samtlige leasingtyper på bilmarkedet, men det er en realitet, at ikke alle danske forbrugere kender til flexleasing. I dette blogindlæg vil du netop kunne læse alt om, hvad der kendetegner denne forholdsvis nye – men meget populære – leasingtype. Formålet med at skrive denne artikel er at gøre dig klogere på, hvad der er attraktivt ved flexleasing, og om det mon kunne være noget for dig.

Viden om flexleasing

Det karakteristiske ved flexleasing er, at den obligatoriske registreringsafgift bliver delt op i mindre rater over en given periode. Perioden kan variere, men vil typisk have en varighed på 12-36 måneder. Mindre kapitalbinding er én ud af mange nævneværdige fordele ved denne leasingtype.

Leasingtypen er mest populær blandt dem, som ønsker en dyr og / eller speciel bil. Du kan med god grund have flexleasing med i tankerne, når du skal beslutte dig for, hvordan du vil finansiere din drømmebil. Det er ikke alle danskere, som af økonomiske grunde har mulighed for at købe netop den bil, som de altid har drømt om, men med leasing kan det meste lade sig gøre.

Du kan overveje at gøre brug af den populære form for leasing, hvis audi leasing fanger din interesse. Audi er et af de bilmærker, der står i høj kurs i øjeblikket.