shampoo til skæg
25 september, 2015

Det skal du vide om skægpleje

By Billig-Mode.dk

skægpleje

Denne artikel er henvendt til mænd, som drømmer om et mere sundt og velplejet skæg. I artiklen kan du læse en masse gode tips til optimal skægpleje. Ydermere kommer vi med anbefalinger af produkter, som du med fordel kan bruge til pleje af dit skæg.

3 gode tips til optimal skægpleje

1. Jævnlig vask og rensning af skæg – Først og fremmest er det vigtigt, at du jævnligt sørger for at vaske og rense dit skæg grundigt. Det er muligt at vaske sit skæg med vand, men skal man pleje sit skæg optimalt, så skal man bruge en shampoo. Der er efterhånden udviklet mange shampoos, som du med fordel kan investere i.

Beardsley skægshampoo

shampoo til skægPris: 129,95 kr.

Forhandler: Made4men.dk

Du kan f.eks. overveje at købe denne glimrende shampoo til skæg. Denne shampo er fra mærket Beardsley, som er kendt for at fremstille skægpleje i høj kvalitet. Det er en shampoo, der er fremstillet af botaniske, naturlig ingredienser. Bruger du denne Beardsley shampoo til pleje af dit skæg, så vil dit skæg blive blødgjort og samtidig renset. Derudover beskyttet denne shampoo også din hud for hud, irritation og udslæt.

Der er tale om en vaskeægte bestseller hos Made4men.dk, som kan købes til en skarp pris på blot 129,95 kr. Tidligere kunder har givet dette produkt positive bedømmelser på baggrund af den høje kvalitet og fine pris.

2. Brug skægolie – Ønsker du, at dit skæg skal se mere fyldigt og velplejet ud, så bør du bruge en skægolie. Ligesom det gør sig gældende for skæg shampoo, så kan skægolie også gøre blødgøre dit skæg, samtidig med at det kan fjerne risikoen for skæl.

Beardsley skægolie

skægoliePris: 179,95 kr.

Forhandler: Made4men.dk

Her ser du en af de bedste skægolier på det danske marked i øjeblikket. Der er igen tale om et produkt fra Beardsley, som kan købes til en yderst overkommelig pris. Det er en olie, som er meget nem at anvende, og olien leverer altid et fremragende resultat. Du får leveret denne populære skægolie i en sprayflaske, og det er kun nødvendigt at bruge ganske få sprays. Afhængig af skæggets længde skal man bruge omkring 3-5 sprays, som skal gnides sammen mellem håndfladerne, før man påfører det i skægget.

3. Barber dit skæg jævnligt – Skal dit skæg holde sig pænt og velplejet, så er det nødvendigt, at du barberer det jævnligt. Du kan og bør bruge en skægtrimmer til at forkorte dine skægstubbe, så dit skæg får den længde og look, som du ønsker.

Remington skægtrimmer

hårtrimmerPris: 449 kr.

Forhandler: Made4men.dk

Du kan f.eks. overveje at købe denne fine skægtrimmer fra Remington. Det er en fremragende trimmer, som er henvendt til alle længder skæg. Trimmeren byder på op til 40 minutters anvendelse uden ledning, selvslibende blade, og den kan klippe helt ned til 0,4 m.m.

Til en pris på blot 449 kr. kan du blive ejer af denne Remington skægtrimmer, som bliver leveret med 3 års fuld garanti.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret