vinterjakker 2015 2016
30 november, 2015

Skijakker anno 2015/16

By Billig-Mode.dk

Vi befinder os midt i en kold årstid, hvor det rette vintertøj er nødvendigt. I den anledning kan man ikke undvære en skijakke, som helst både skal være både moderne, varm og behagelig. Den rette skijakker er især nødvendig, hvis man planlægger at tage på skiferie inden for den nærmeste fremtid. I dette blogindlæg kigger vi nærmere på trenden inden for skijakker anno 2015/16.

Armada Carson Insulated skijakker

vinterjakke vinterjakker 2015 2016 vinterjakker

Pris: 1699 kr.

Forhandler: Blacksnow.dk

Her har vi fundet eksempler på varme og moderigtige skijakker fra Blacksnow.dk. Jakkerne har et komfortabelt og baggy fit, som er en stor fordel på de kolde vinterdage. Som du kan se, kan jakkerne købes i flere forskellige farver, og prisen er overkommelig. Takket være foring i den varme polyfill isolering, vil det være muligt at holde varmen inde – og kulden ude på selv de koldeste dage. Der er desuden en ekstern tilgængelig musiklomme og snefang. Såfremt du ønsker det, kan du købe et par matchende skibukser, som ligeledes findes i flere forskellige farvevarianter.

Vi kan varmt anbefale at købe en skijakke fra Armada Carson Insulated, hvor du får kvalitet for alle pengene. Du er sikret en god og langtidsholdbar skijakke, som du kan få glæde af i mange år.

Vandtæthed / åndbarhed

  • 10.000 / 10.000

Oakley skijakker

oakley oakley vinterjakke oakley vinterjakker

Pris: 2999 kr.

Forhandler: Blacksnow.dk

Her har vi nogle rigtigt gode alternativer fra Oakley. Der er tale om 3 udvalgte skijakker fra det anerkendte mærke, Oakley. Til venstre ser du modellen “Tally Ho Biozone Insulated”, mens de to andre skijakker er modellerne “Cedar Ridge Biozone Insulated”. Prisen på disse skijakker er 2999 kr. pr. stk.

Du skal vælge en Oakley skijakke, hvis du prioriterer kvalitet og komfort højt. Du kan ligeledes glæde dig over et flot look, som gør sig gældende for alle vinterjakkerne. Jakkerne er med Biozone foring, som har en fremragende evne til at holde på varmen. Ydermere kan du opleve fede features, stor bevægelsesfrihed og ventilation under armene.

Vandtæthed / åndbarhed

  • 10.000 / 10.000

OBS: Dette indlæg er sponsoreret