Pure Shea Butter
31 januar, 2014

Skønhedsplejeprodukter – Top 3

By Billig-Mode.dk

I de sidste mange måneder har vi næsten udelukkende koncentreret om os og tøj og mode her på bloggen. Derfor mener vi, at det er på tide med en artikel om skønhedspleje.

1. Pure Shea Butter

Pure Shea Butter

Pure Shea Butter er en af vores klare favoritter indenfor skønhedsprodukter. Der er tale om et 100 % rent naturprodukt, som er et fantastisk produkt til huden. Produktet er nemlig fyldt med A- og B- vitamin, som huden har brug for og er et effektiv produkt til at holde eksem væk. Pure Shea Butter stammer fra Afrika, hvor disse nødder vokser. Efter de er modnet, bliver de samlet og omdannet til den konsistens, vi kender fra Pure Shea Butter. Produktet kan desuden være effektivt mod både rynker og solskader. Derudover giver Pure Shea Butter huden en imponerende fugtighed. Du bør overveje at købe dette skønhedsprodukt, hvis du døjer med tør hud, udslæt eller hvis du oplever, at din hud begynder at skalle.

Sådan bruger du produktet:

1. Tag en lille klump op i hånden

2. Varm det op, så det bliver smørbart

3. Fordel det ud på huden på udsatte områder

Pris: Ca. 79 kr.

2. Argan olie

Argan olie

Dernæst har vi kigget på diverse hårprodukter og udvalgt overstående produktet. Som du måske kan se på billedet, er det en argan olie, som er effektiv mod for både hud og hår. Det er et fantastisk hårprodukt til skadet hår, som i høj grad har brug for fugt. Produktet er fyldt med fedtsyrer og vitaminer, som gør håret både mere glansfyldt og stærkere. Det er muligt at påføre olien i både vådt- og tørt hår.

Den argan olie vi har udvalgt kan købes i en 200 ml. tube, som kan holde i rigtig lang tid. Man behøves nemlig kun at bruge meget små doseringer hver gang.

Prisen for dette produkt ligger på omkring 149 kr.

Rhassoul

Rhassoul

 

Vi bliver lige i kategorien “hårprodukter” lidt endnu, hvor vi også vil anbefale overstående produkt. Kort beskrevet er det hvid ler fyldt med mineraler, som er brugt til både sæbe og lermaske i rigtig mange år. Produktet stammer fra Marokko og er efterhånden blevet et populært produkt i hele verden. Navnet stammer fra Arabien, hvor det direkte oversat betyder “rensejord”. Det er faktisk et ord, der beskriver produktet ret godt. Det er nemlig en slags jord, som renser huden for bumser og andre urenheder. Inden for produktkategorien rasul findes der mange alternative produkter, som kunne være interessante for dig.

Sådan bruges produktet:

1. Tag et stykke ler op i hånden

2. Bland leret med varmt vand til, at det bliver smørbart

3. Påfør leret i håret på udsatte steder

4. Efterfølgende skal du skylle leren af med lunken vand

Pris: Ca. 135 kr.