16 november, 2016

Skoindkøb: Sådan undgår du at blive ruineret

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Indlægget er reklame

Der bliver brugt flere penge på sko end nogensinde før, hvilket hænger naturligt sammen med, at det generelle forbrug på tøj og sko er steget. Det er – ikke overraskende – især kvinder, der bruger mange penge på sko. Den gennemsnitlige danske kvinde ejer 24 par sko, hvilket vidner om, hvor mange penge der bliver brugt på sko.

Undgå at købe sko, du ikke har brug for

Vil du ikke blive ruineret af dine skoindkøb, bør du undgå at købe sko, som du reelt set ikke har brug for. Før du svinger kreditkortet og afslutter en handel, bør du tænke dig en ekstra gang om. Søger du f.eks. et par stiletter til weekendens fest, kan du undersøge, om du ikke allerede har et par stiletter i din skosamling, som du kan bruge.

Har du tendens til at købe sko, som du kun bruger få gange, hvorefter du gemmer dem væk i skabet, kan dine udgifter hurtigt løbe op i høje beløb.

Køb sko på nettet og spar penge

I dag vil man ikke være tvunget til at besøge en fysisk skoforretning, hvis man skal købe et par nye sko til hverdag, fest, sport eller arbejde. Det er nemlig også muligt at handle sko på nettet, hvilket en høj procentdel af de danske forbrugere vælger at gøre. Der er flere fordele ved at handle online, hvor du f.eks. ikke vil blive forstyrret af andre kunder eller butiksekspedienter.

Vil du også spare penge på dine skoindkøb, så køb sko online og opnå store besparelser. Vælger du en prisvenlig forhandler, kan du for alvor skåne din privatøkonomi.

Sæt penge af til sko og undgå at overskride dit budget

Er du den fødte skoelsker, kan du være tilbøjelig til at købe alle de sko, du synes godt om. Såfremt det går hårdt ud over din privatøkonomi, bør du finde ud af, hvor mange penge du kan bruge på sko hver måned – eller hvert kvartal for den sags skyld. Sætter du et fastlagt beløb af til sko, skal du selvfølgelig holde dig til dét beløb, så du ikke overskrider dit budget.

Det er selvfølgelig ene og alene op til dig, hvordan du disponerer dine penge. Har du betalt dine faste udgifter, er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger dit rådighedsbeløb til. Vil du bruge pengene på nye sko, er det naturligvis dét, du skal gøre.

Sælg din gamle sko – og få råd til nye

Tillader din privatøkonomi ikke, at du køber flere sko i øjeblikket, kan du overveje at sælge dine gamle sko. Ejer du et eller flere par sko, du ikke længere bruger, kan du med høj sandsynlighed finde en køber, så du kan få penge på kontoen igen. De penge du tjener kan du bruge på nye sko, eller du kan sætte pengene over på en opsparingskonto. Du kan med fordel rydde op i din skosamling en gang i mellem, så du ikke har en masse sko, der bare står og samler støv.

image006 (1)